RETRO RÁDIÓ

Megrázó részletek derültek ki az II Divo sztárjának haláláról





Carlos Marin halála mélyen megrázta a világot, a világhírű énekes a koronavírus áldozata lett, azt követően, hogy mesterséges kómában küzdöttek az életéért a kórházban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.20.
megdöbbentő előzmények

Újabb megrázó fejlemények érkeztek Carlos Marin halála kapcsán. Kiderült, az énekes már korábban is megküzdött a koronavírussal, ám akkor még győztesként került ki a harcból. Az állapota akkor is olyan súlyos volt, hogy oxigént kellett a tüdejébe pumpálni.

Carlos Marin, a világhírű II Divo énekese – Fotó: YouTube

Az II Divo énekese 2020-ban egy interjúban árulta el, hogy 2019 végén, decemberben betegedett meg annyira, hogy egyszer még az eszméletét is elvesztette. Annyira alacsony volt a véroxigénszintje, hogy oxigént kellett pumpálni a tüdejébe. Nem sokon múlott, hogy lélegeztetőgépre kerüljön.

2020 tavaszától kezdődött csak el a koronavírus kutatása és komolyan vétele, így nem tesztelték még néhány hónappal korábban az énekest a Covidra. Azonban, mint most kiderült, egy antitestvizsgálat kimutatta Carlosnál, hogy korábban már lezajlott nála a betegség – írja a Daily Mail.

Marin bevallása szerint 2019 decemberében elvesztette a szaglását és lázas is volt.

Minden klasszikus tünetet produkáltam, 41 fokos lázam volt, tüdőgyulladás, szaglás- és ízvesztés. Szerencsém volt, hogy akkor nem mentem át a másik oldalra” – mondta el egy korábbi interjújában az énekes. Akkor még nem tudta, hogy két évvel később az életét fogja követelni a koronavírus.

Az II Divo zenekar és létrehozó mentoruk, Simon Cowell is elbúcsúzott az énekestől – Photo by Paul Bergen / ANP / AFP

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az énekes a brit turné során fertőződött meg koronavírussal, ami miatt a fellépéseket is le kellett mondania az együttesnek. Betegségének természetét ekkor még nem hozták nyilvánosságra. Állapota miatt egy manchesteri kórházba vitték, ahol mesterséges kómában tartották. Nem sokkal később, 53 éves korában örökre lehunyta a szemét Carlos Marin.





Ezeket olvastad már?
Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás