RETRO RÁDIÓ

„Rekeszből nyomd, anyukám!” – Bogi lánya születéséről vallott a Bon Bon frontembere





Szolnoki Péter mindhárom gyermeke születésénél jelen volt, vicces tanácsot adott a nejének a szülőszobán.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.16.
apás szülés

Élete legmeghatóbb pillanatáról vallott az 1 éves Bátorságok Könyve című online magazinnak Szolnoki Péter. A Bon Bon együttes frontembere ugyanis háromszor is átélhette azt a csodát, amit minden pár szeretne a világon, a gyermekei születését.

Az énekes azt is elárulta, teljesen evidens volt számára, hogy ott legyen a szülőszobán a feleségével

„Abba most ne is menjünk bele, hogy mekkora bátorság és önfeláldozás nevelőszülőként felnevelni más gyermekét, de emellett szerintem az egyik legbátrabb dolog a szülés. Az anya részéről és a szülészorvos részéről is. Bátorság kell ahhoz is, hogy kiadd a kezedből a kontrollt, amikor feltétlenül meg kell bíznod valakiben és átadod neki az irányítást. Három olyan esemény volt az életemben, ami nem volt kontrollálható: a három gyermekem megszületése. Bent voltam mind a három szülésnél és ott csak úsztam az árral… Csak az járt a fejemben, hogy mindenük meglegyen, egészségesek legyenek. Ezen a lelki hullámvasúton egymást váltja az aggódás, a félelem, a megkönnyebbülés, a meghatódottság és a leírhatatlan öröm. Amikor a baba kibújik, felsír és odaadják a kezedbe, az egy olyan katartikus élmény, amitől csak szótlanul potyognak a könnyeid. Egy csoda!” – mesélte Péter, aki lánya születésénél igen különleges, utólag megmosolyogtató „szakmai tanácsot” adott a feleségének.

„Rekeszből nyomd, anyukám!”

Bogi lányom születése közben volt egy jelenet, amit a gyerekeim anyja a mai napig emleget. Ott ültem tehetetlenül a fejénél, satuként szorította a kezemet, amikor jöttek a tolófájások. Küzdött tisztességgel, hiszti nélkül, de amikor ránéztem, azt láttam, hogy egyre pirosabb lett a feje, mint aki épp agyvérzést fog kapni. Annyira a fejébe préselte a levegőt, hogy ekkor csúszott ki önkéntelenül a számon az azóta szlogenné vált mondat, hogy: Rekeszből nyomd, anyukám! Azóta jókat nevetgélünk ezen, de abban a pillanatban nem volt őszinte a mosolya. A mai napig, ha egy filmben születéssel kapcsolatos jelenetet látok, azonnal visszatér az a megható érzés, amit a gyermekeim megérkezésekor éreztem” – mesélte a Bátorságok Könyvének az énekes.

Peti nem csak élete legbátrabb történetét osztotta meg az online lappal, hanem egy külön videóval köszöntötte a Bátorságok Könyvét első szülinapja alkalmából, amit Gerlits Réka és Mészáros Piroska alapítottak!





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás