RETRO RÁDIÓ

Megtörte a csendet, kislányáról mesélt Radics Gigi





Radics Gigi kislánya, Bella októberben született meg. A kicsit hatalmas harmóniában nevelik, azonban mint minden családban, náluk is akadnak összetűzések.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.28.
Magánélet gyereknevelés Radics Gigi

Radics Gigi októberben hozta világra kislányát, Bellát, azóta pedig hatalmas a boldogság a családban! Az énekesnő imádja az anyaság minden pillanatát, és párjával, Mikus Áronnal igyekszik mindent megadni a gyermeküknek. Ám ahogy minden családban, olykor Gigiéknél is előfordulnak összetűzések.

Radics Gigi imádja az anyaság minden pillanatát
Fotó: Sulyok László/Ripost

„Nagyon harmonikus az életünk. Persze néha vannak vicces összecsapások, ugyanis szinte minden házimunkát egyedül végzek, nincs takarítónőm. Amikor egész nap pakolok itthon, Áron pedig hazajön, és semmit nem a helyére tesz vissza, akkor azt szóvá teszem neki, de azért nagy viták nincsenek” – mondta a Blikknek Gigi, aki azt is elárulta, hogy szerelme igazán figyelmes, időnként még az otthoni tennivalókba is besegít.

„Kell Áron segítsége, támogatása. Ott állt mellettem akkor is, amikor szülés után voltak kétségeim, aggodalmaim, hiszen hirtelen én feleltem egy kis életért. Sokat stresszeltem, görcsöltem, de az anyai ösztön mindent felülír, és rájöttem, hogy mindent képes vagyok megoldani” – fogalmazott az énekesnő.

Először volt távol a kislányától

Gigi is megmutatta tehetségét múlt héten A Dal színpadán, ám ez azt jelentette, hogy kislányától közel egy napig távol kellett lennie. A vírusra való tekintettel ugyanis sem Bella, sem pedig Áron nem kísérhette el őt a stúdióba.

„Félóránként hívtam anyut – ő vigyázott Bellára –, hogy evett-e a baba, alszik-e. Tudtam, hogy a lehető legjobb helyen van a lányom, de természetes, ha ilyenkor is izgul az ember. Áron munka után sietett haza, utána már ő volt Bellával, együtt néztek engem a tévében. Megviselt a távollét, ezért most jó pár napig nem is megyek sehová. Rossz volt, hogy a járvány miatt nem lehettek velem a fellépésemen. Úgy tervezem, ha elmúlik a vírusveszély, Bella is jön majd velem a koncertekre. Szeretném, ha megismerné azt a világot, amelyben én élek” – mondta a lapnak Gigi.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás