A PornHub egykori koronázatlan királynője már néhány éve felhagyott a szakmájával, és férjével Robert Sandbergel élvezte a házasok nyugodt életét. Ám ez a héten befejeződött. A páros 2020 júniusában tudott végül összeházasodni a koronavírus-járvány miatt. Most egy évvel az esküvőjük után, Instagramon jelentették be, hogy nem működött a dolog és elválnak – írja a DailyStar.

Egy fekete-fehér fénykép, és egy rövid magyarázat, ennyi maradt a házasságukból a közösségi médiában:

Mindent megtettünk, hogy helyrehozzuk a házasságunkat. Mindig tisztelni és szeretni fogjuk egymást. Tudnotok kell, hogy a kapcsolatunk végét nem egy elszigetelt eset okozta, hanem az alapvető különbségek, amelyek megoldhatatlannak bizonyultak. Nem hibáztatjuk egyáltalán a másikat” – írta Mia a bejegyzésben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mia K. (@miakhalifa) által megosztott bejegyzés

Még egy hét sem telt el a válás óta, és a férfiak szinte bombázzák a lányt a különböző ajánlataikkal. Kommentekben, bejegyzései alatt, mindenhol megjelentek, ezért a fiatal nőnek le kellett tiltania a hozzászólások lehetőségét az Instagram-oldalán. Ezután a Twitter-oldalán jelentek meg a beindult férfiak. Nem véletlen, ugyanis élete formájában van a libanoni születésű lány és rengeteg férfi úgy gondolja, hogy itt az ideje, hogy megvigasztalják a szinglivé vált hölgyet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mia K. (@miakhalifa) által megosztott bejegyzés

Néhány komment azonban már a jó ízlés határát is átlépi: „Gyere privátban küldjünk egymásnak képet” , „Mit csinálsz esténként egyedül?” „Szívesen lefeküdnék veled” – nagyon sok hasonló hozzászólás található Twitter-oldalán. Viszont vannak barátai, akik támogatják és arról nyugtatják meg komment formájában, hogy legközelebb megtalálja az igazit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mia K. (@miakhalifa) által megosztott bejegyzés