Szinte az egész nyarat utazással töltötte Pordán Petra, aki nem éppen pihenési céllal vágott neki hazánknak. Sokkal inkább azért, hogy megmutassa Magyarország legjobb éttermeit, borvidékeit és egy-egy remek fogást a térség étterem kínálatának étlapjáról.

„Szeretek új tájakat felfedezni, különösen, ha ahhoz az új ízek felfedezése is kapcsolódik. Eddig számtalan interjút készítettem már a hazai gasztroélet jeles képviselőivel a Sláger Reggel Extrában. Mindig sajnáltam, hogy az éterben sajnos nem tudjuk megmutatni azokat az ételeket, italokat vagy csak magát a vidéket, amiről szó esik. Most kimozdultunk a stúdió falai közül és helybe mentünk a legjobb fogásokért” – mondta a csinos műsorvezető, aki szinte az egész országot bejárta.

„A Balatontól Debrecenig, Sümegen át Vágvölgyig számtalan helyen jártam, interjúztam és forgattam a gasztronómia jegyében. Tucatnyi fogást kóstolhattam meg, a Karolina Kávéház fantasztikus süteményeitől kezdve a Szent Domonkos Étterem cipóban sült ragulevesein át, szinte mindent! Mindezt már videointerjúk formájában is meg lehet tekinteni, előre szólok, éhesen nem érdemes nekikezdeni a megnézésüknek” – tette hozzá Pordán Petra, aki maga is szeret a konyhában sürögni-forogni.

„Nagyon szeretek főzni, amikor csak időm engedi meg is teszem ezt. Kikapcsol a sütés-főzés. Bár az utóbbi időben kevesebb időm jutott minderre, a gasztronómia iránti rajongásom örök. Szinte csak egyetlen dolog van, amire nemet mondok, az pedig nem más, mint a mazsola. Ezt a mai napig nem sikerült megkedvelnem” – vallotta be az Ötcsillagos Sláger Reggel Extra műsorvezetője.

Ötcsillagos Sláger Reggel Extra- Schindele Péter Karolina Kávéház🥰

☝️Tarts velem holnap reggel 8.00-tól az Ötcsillagos Sláger Reggel Extrában, ahol a méltán népszerű Karolina Kávéház egyik tulajdonosával, Schindele Péterrel beszélgetek a sikerük titkáról, arról, hogy szerinte mitől lesz mesterien finom egy kávé, és hogy mi mindent köszönhetnek a nagymamájuknak.😍⬇Nézd meg a gyönyörű videót is, amit Balatonfüreden a műsorhoz készítettünk! Puszi, Petra😘#slagerfm #ötcsillagosslágerreggelextra #reklám

Közzétette: Sláger FM – 2020. szeptember 18., péntek