RETRO RÁDIÓ

Ebbe őszült bele Pindroch Csaba





Pindroch Csaba azóta még jobban tiszteli a pedagógusokat, amióta a pandémia miatt állandóan otthon volt gyermekeivel. Színészként és apaként is sok türelemre volt szüksége az elmúlt időszakban, és úgy véli, az alkalmazkodás képessége a kulcs a túléléshez.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.16.
színészapa élet

 

Nehéz időkben sem hagyta magára közönségét

- Azt gondolom, hogy az emberiség nem úgy maradt fent, hogy a legerősebb győzött, hanem a legjobban alkalmazkodó - szögezte le a pandémia kapcsán Pindroch Csaba. -A karantén elején túl voltunk a ház körüli teendőkön, meg egy csomó dolgot bepótoltunk, de aztán észre kellett venni, hogy vannak lehetőségek, mint például a streamelés, az online előadás, ami kreatív munkát tud adni a színésznek, és kapcsolatot a közönséggel - mesélte a színész az El a kezekkel a papámtól! című film jótékonysági vetítésén.

A gyerek nagy kincs, de nagy feladat is

-Szeretem a gyerekeket, egy ideig. Mivel az embert kibillentik a saját ritmusából, egy idő után idegesítővé vállnak. Minden óvónőnek, meg tanárnőnek legmélységesebb tiszteletem. Két évig együtt voltam a családdal, őszültem én már azelőtt is, de most ez fokozódott. Imádom a saját gyermekeimet, értük érdemes élni. A kisgyerekeknél őszintébb és tisztább szívű csapat nincsen, de óvóbácsi nem lennék, az biztos, mert még a maradék hajam is kihullana - mesélte nevetve a családapa. - Tudatosan nem menekülök otthonról, hanem állom a sarat. Kiélvezem azt, hogy látom felnőni a gyerekeimet, ők pedig érzik azt, hogy otthon van a család feje - tette hozzá Csaba.

Nem a vallásosság a mérce

Csabát sokan támadták, amikor az Eucharisztikus kongresszus idején nyíltan vállalta vallásos nézeteit. A színész szeretné tisztázni, hogy ő nem ítél el vallási alapon embereket.

-A színházba, moziba járó emberek között nem csak hívők vannak és nekem mindenkit kell képviselnem - magyarázta Pindroch Csaba. - Azt gondolom, hogy az, hogy én ebben szocializálódtam, hogy a nagymamám mélyen vallásos volt és a mese előtt imákat mondott, hogy egyházi gimnáziumba jártam, attól még nem vagyok semmivel jobb ember, mint egy totálisan materialista gondolkodású, de tisztességes ember. Ilyen értelemben a Jóisten nem tesz különbséget. Nekem ezt dobta a gép, a hagyomány mindig is erősebb lesz, mint a kritika a saját vallásommal kapcsolatban- tisztázta nézeteit Pindroch Csaba.

 

Úgy látja, egyre több az ősz hajszála (Fotó: Metropol/KB)

 





Ezeket olvastad már?
„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás