Mesés vagyon, ezt hagyta örökösére Pécsi Ildikó





Három várományosa is van az elképesztő vagyonnak, Pécsi Ildikó mesés örökséget hagyott maga után.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.26.
rejtély

A Ripost elsőként számolt be arról, hogy Pécsi Ildikó több titkos végrendeletet is készített. Az első az ügyvédjénél, dr. Magyar Györgynél van, de a színésznő később, nem sokkal a halála előtt újra rendelkezett. De mit rejthet ez a bizonyos második végrendelet, és vajon ki az örökös?

Bár az örökös kiléte egyelőre rejtély, az biztos, hogy a 80 éves korában elhunyt Pécsi Ildikó mesés vagyont hagyott maga után!

A Ripost tételesen összeszedte, pontosan mit is örököl az, akit Ildikó megnevezett a titkos testamentumban!

Nos, például Ildikó budai, Cseppkő utcai impozáns lakását, ami már számtalanszor szerepelt a címlapokon. Méghozzá azért, mert ez volt az a lakás, amiből éveken át tartó bírósági csatározás után 2019 májusában kilakoltatták Pécsi unokáját, Csabikát. Hozzá kell tennünk, hogy a színésznő viszonya később rendeződött az egyetemista fiúval, sokáig a temetőbe is együtt jártak Ildikó férjének sírjához.

A budai ingatlan mellett a törvényes örökös tulajdonába kerül négy gödöllői telek is. A lap információi szerint két 750 négyzetméteres, egy körülbelül 3000 négyzetméteres és egy 2000 négyzetméteres földterületről van szó, amivel az örökös szabadon rendelkezhet.

Emellett nyilvánvalóan a gyönyörű gödöllői ház, az Ildikó számára oly kedves kerttel, valamint egy belső és egy külső medencével. És ez még nem minden, hiszen a filmbe illő életet élő színésznő számos ingóságot is hagyott maga után.

De vajon kik jöhetnek számba örökösként? Nos, hárman is pályáznak a mesés hagyatékra, és egyvalami közös bennük: mindhármukat Csabának hívják.

Az egyik jelölt nyilvánvalóan a színésznő fia, Szűcs Csaba. Bár viszonyuk az utóbbi években megromlott, később kibékültek és elásták a csatabárdot. A második számú esélyes Ildikó unokája, Csabika, akivel a színésznő szintén rendezte a korábbi nézeteltéréseket. Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba szintén örökölhet, ő volt ugyanis az, aki az elmúlt húsz évben végig a színésznő mellett állt, és aki Ildikó legfőbb bizalmasa, minden titkok tudója lett.

Való igaz, hogy Ildikó a halála előtt nem sokkal mindent újra átgondolt, és megfogalmazott egy új végrendeletet. Mivel az későbbre datálódik, azt kell figyelembe venni, de természetesen a tartalmáról nem beszélhetek” – mondta lapnak L. Péterfi Csaba.

Ám hogy a három Csaba közül végül ki lesz az elképesztő örökség új tulajdonosa, az egyelőre talány, de mint minden titokra, hamarosan erre is fény derül.

Eladta a belvárosi lakásait

Pécsi Ildikónak évekkel ezelőtt több ingatlanja is volt Budapest belvárosában, a Podmaniczky utca környékén. A színésznő azonban az összeset eladta, hogy anyagilag támogassa a fiát, Szűcs Csabát.

 





Ezeket olvastad már?
Könnyek között távozott Harry herceg

Könnyek között távozott Harry herceg

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Dalra fakadt Dwayne Johnson, új oldaláról mutatkozott be a Szikla

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás