RETRO RÁDIÓ

Drámai részletek: ezt mondta Pataky Attila Kóbor Jánosról





Nem volt könnyű az elmúlt két hét Kóbor János családjának és barátainak. A Bors megtudta, hogy a szűk családi körön kívül a távoli kollégái is aggódnak az énekes állapotáért. A lap Pataky Attilát kérdezte.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.24.
aggodalom

Az Omega frontemberét lélegeztetőgépen tartják hírek szerint az utóbbi napokban, állapotáról azonban friss információkat nem kapunk, mivel a család teljes hírzárlatot rendelt el. A hozzátartozók és a barátok imádkoznak Meckyért, azonban nem csak az ő támogatásukra számíthat az énekes.

Az Edda és az Omega énekese ugyan nem ápoltak közeli baráti viszonyt, de a szakmán belül mérhetetlenül tisztelték egymást. A Bors megkereste Pataky Attilát, akinek a hangja is elcsuklott, amikor szóba került Kóbor János neve. Az énekes elmesélte, hogy még ha távolról is, hálás, hogy volt szerencséje megismerni Meckyt.

Csak bírd ki, és nagyon figyelj rám!

– Azt sajnálom, hogy nekem is csak 24 órából áll egy nap. Nem mondjuk 30-ból, 40-ből. Úgy sokkal több lehetőségem lett volna ténylegesen megismerni Kóbort – kezdte a Borsnak, majd elmesélte, milyen emlékei vannak Meckyvel kapcsolatban. – Akárhányszor futottunk össze, mindig nagyon jó hangulatban teltek a közös perceink. Éreztem rajta, hogy egyenlő partnerként kezelt mindig is, holott nem érdemlem meg. Senki nem érhet fel Kóbor Jánossal és az Omegával. Szombaton én is, és rajtam kívül még rengeteg ember imádkozott érte. Nekem ott nem ért véget az ima, azóta is imádkozom Kóbor Jánosért. Érzem, hogy a Jóisten segít neki visszatalálni a családjához. Talán még nekem is esélyt ad, hogy jobban megismerjem és elmondhassam még neki, mennyire felnézek rá – tette hozzá elérzékenyülve az Edda énekese.

Oka van a hallgatásnak

Korábban a Bors felkereste az Omega menedzserét, aki elmesélte lapunknak, mi az oka a család által elrendelt hírzárlatnak.

– Amikor legutoljára beszéltem Kóbor Jánossal, akkor megkért engem és a családját, hogy bármi is történjen vele, bármilyen állapotba kerüljön, nem akarja, hogy bárki lássa a küzdelmét. Szerette volna, ha az emberek úgy emlékeznek rá, mint aki zenekarával, kis országunkból világsztárrá törte ki magát – mesélte korábban a Borsnak Trunkos András, a zenekar menedzsere. Az énekes állapotáról még mindig nem kapunk friss információt, ebből is látszik, hogy tartják magukat az énekes kívánságához.

Kóbor János nincs egyedül

A már-már világsztárnak nevezhető Kóbor Jánost nem hagyták egyedül barátai az élet-halál harcban. A zenekar menedzsere azt mesélte a lapnak, hogy megállás nélkül csörög a telefonja az egész családnak és mindenki jókívánságokkal támogatja az énekest. Pataky Attila is erről beszélt most a Borsnak:

Szerintem mindenki segíteni akar megvívni ezt a harcot Meckynek. Nem tudnék olyan embert mondani a kollégáink közül, aki ne fohászkodott volna egy felsőbb hatalomhoz, hogy Kóbor János meggyógyuljon. Az omegások mindannyiunk példaképei voltak. Szerintem még ha valaki nem is ismeri őket annyira, mint én, akkor is tisztában van azzal, kiről beszélek, ha azt mondom, Kóbor János. Egy ilyen legenda nem hagyhat itt minket – tette hozzá Pataky Attila.

Zalatnay: Mecky egy igazi harcos!

Cini és az Omega tagjai nagyon régi kapcsolatot ápolnak, hiszen együtt adták elő 1967-ben a Nem várok holnapig című táncdalfesztiválos slágert. A régi barátok mind aggódnak Meckyért, ahogyan Zalatnay Cini is fél.

Mecky egy igazi harcos, nem adhatja fel. Imádkozom érte én is, hogy sikerüljön ezen átlendülnie, és meggyógyulnia – nyilatkozott a Borsnak az énekesnő.

A Nazareth is drukkol

Emlékezetes, hogy hétvégén a Scorpions zenekar énekese Klaus Meine is üzent a Borson keresztül Kóbor Jánosnak:

A legjobbakat, barátom! Gyógyulj meg minél hamarabb!

Most pedig az Omega Facebook-oldalán Pete Agnew, a Nazareth együttes alapítótagja jelentkezett be Skóciából, aki hasonlóan gyógyulást kíván Meckynek.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás