Cservenák Alexandra három nappal ezelőtt osztott meg Instagram-oldalán egy csoportképet, azonban követői inkább arra kíváncsiak, valóban Palik Lászlóval van-e együtt.

Mint arról korábban beszámoltunk, sokak szerint Palik László új kedvese nem más, mint a Kihívók tavalyi sztárja, az idén már stábtagként Dominikán dolgozó gyönyörű lány, Cservenák Alexandra lehet.

Korábban a Blikknek árulta el egy stábtag, hogyan tudnak találkozni a szerelmesek.

Nem egyszerű mostanában megoldani számukra, hogy találkozzanak, Alexandra ugyanis az elmúlt napokban Gyula mellett táboroztatott gyerekeket, egyébként meg Szegeden él, oda köti az edzői munkája és a számára nagyon fontos fogyatékkal élő testvére is ott van, így nem tudnak annyit találkozni. Laci pedig most, hogy szünidő van, próbál minden egyes percet a fiúkkal tölteni, ráadásul lassan elkezdődnek az újabb Exatlon-szezon előkészületei, így lesz dolga azzal is” – árulta el a lapnak egy közeli ismerős.

Elárasztották kérdéseikkel Alexandra fotóit a kommentelők

Bár a szépség egy kellemesen eltöltött hétvégén készült képet posztolt oldalán, a rajongók, most másra kíváncsiak.

Palik es Ő együtt!„ – jelentette ki egyik követője.

Palik nincs ott?” – szegezte egy másik kommentelő a kérdést a sportolónak.

Az Exatlon korábbi versenyzője, még egyik kérdésre sem válaszolt, azonban többen védelmükbe vették őt, mondván, mindenkinek joga van eldönteni, kivel jön össze.