RETRO RÁDIÓ

Oszvald Marika: Nem szeretek nagy tömegben lenni





Oszvald Marika komolyan veszi a koronavírus elleni védekezést! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő már a korlátozások előtt is maszkot hordott, felvette a harmadik oltását és igyekszik kerülni a nagy tömeget.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.03.
tömeg kerülés

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő gőzerővel dolgozik, készül a darabjaira, ám őt is aggasztják a koronavírussal kapcsolatos adatok. Marika már felvette a harmadik oltását, de úgy érzi, ez önmagában még nem elég ahhoz, hogy elkerülje a betegséget. Ezért amellett, hogy maszkot hord mindenhol és fertőtlenít is, a nagyobb tömeget messziről elkerüli.

„Amióta berobbant ez a járvány, szerintem mindenki óvatosabb lett egy kicsit. Bár az feltűnt, hogy aki megkapta már az oltásait, kicsit lazábban kezeli ezt az egészet. Nekem már mindhárom oltást beadták, de ugyanolyan elővigyázatos vagyok” - kezdte lapunknak az operett dívája, aki a maszk hordás és a fertőtlenítésen kívül arra is nagyon ügyel, hogy kerülje a nagy tömeget.

„A színházon kívül nem szeretek nagy tömegben lenni, és a számokat látva próbálom is most kerülni ezeket a helyeket. Például a nagyobb bevásárlóközpontok közelébe nem is megyek. Ha a bevásárlásról van szó, akkor azt inkább a piacon intézem. A maszkot tényleg mindenhova felveszem, csak a színpadon és otthon nincs rajtam, fertőtlenítő pedig már a vírus kezdete óta van nálam. Szerintem csak így előzhetjük meg a bajt, de sajnos sokaknál azt látom, hogy hiába kötelező, még mindig nem veszik fel a maszkot” - árulta el a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő.

Fontos a maszk

Oszvald Marika még akkor is hordta az egészségügyi maszkot, mikor a járvány lecsengőben volt. A színésznő szerint ennek, és az oltásnak köszönheti, hogy nem kapta el az influenzát.

„Általában minden évben átesek az influenzán, na de ez legutóbb kimaradt. Biztos vagyok benne, hogy ez annak is köszönhető, hogy hordtam a maszkot. Ebből is látszik, hogy hasznos dolog ez, főleg az ilyen hidegebb hónapokban, mikor a legtöbb beteg van” - tette hozzá Marika.

Minden óvintézkedést betart (Fotó: Balogh Ákos/Veszprém Megyei Napló)

 





Ezeket olvastad már?
Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Gyászol Azahriah

Gyászol Azahriah

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás