A művésznőt szerdán oltották be a kínai vakcinával, férjét Oszter Sándort pedig egy adminisztrációs hiba miatt csak később oltják be, de ő is megkapja a védettséget nyújtó vakcinát – írja a Bors.

„Reményeim szerint a húsvétot már a Balatonon töltöm. A kínai vakcinát kaptam, bár hallottam róla, hogy sokan tartanak tőle, de én egyáltalán nem értek velük egyet. Ha Orbán Viktornak jó volt, akkor nekem is„ – mondta el Donatella a lapnak.

A Kossuth-díjas színművész a húsvétot már szeretné a Balatonon tölteni. Hozzátette, nála semmilyen mellékhatás nem jelentkezett, és a szúrás sem fájt neki. Ráadásul nem fél attól, hogy esetleg a vakcina megkapásának idejéig megfertőződne a férje, ugyanis keveset járnak el otthonról.

„Kevés emberrel érintkezünk és nem megyünk sehova. A lányunkkal, Alexandrával is karácsonykor találkoztunk utoljára, ugyanis ők Székesfehérváron élnek. Sándorral természetesen az oltás beadása után is ugyanúgy élek együtt, mint korábban. Mi eldöntöttük, hogy a vírust nem kapjuk el, és ez így is lesz. Erősek vagyunk” – nyilatkozta a művésznő a lapnak.