RETRO RÁDIÓ

Az Omega dalszövegei jósolhatták meg a zenekar veszteségeit





Egy éve ilyenkor két tagját is elveszítette az ikonikus zenekar, most Kóbor János „Mecky” van kórházban, sokan imádkoznak, hogy jobban legyen.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.21.
jövendölés

Egy évvel ezelőtt napra pontosan ma veszítette el a zenekar Mihály Tamást, miután néhány nappal korábban Benkő Lacit is eltemette a csapat. Napjainkban sem felhőtlen a hangulat, jelenleg a koronavírus tombolása közben Kóbor János kórházba került. Néhány napja az Omega az interneten buzdította szombat esti imára rajongóikat, hogy Mecky egészségéért fohászkodjanak az úrhoz. A zenekar mutatott rá a Facebookon arra, hogy valahol sorsszerű, ami most történik , ugyanis dalszövegeikben és lemezcím választásukban talán előre érezték a dolgok jelenlegi állását.

A méltán híres Omega zenekar nehéz napokat él át Fotó: Dallos István/24 óra

„Három napja emlékeztünk meg Benkő Laci halálának évfordulójáról. Ma van egy éve, hogy Mihály Tamás is eltávozott közülünk. Alig egy hete robbant a hír, hogy Kóbor János, Mecky is kórházba került. Miközben szorítunk érte, azon gondolkodunk, mennyire volt sorsszerű a Testamentum lemez zenei- és szövegvilága„ - írták bejegyzésükben. Kiderült továbbá, hogy Kóbor János választotta a kislemez nevét.

„A kislemez alcímét Mecky javasolta még hónapokkal ezelőtt, az egyik dal címe után. Bízzunk benne, hogy Mecky felépülése után csak legyintünk ezekre a véletlenszerű összecsengésekre! Hallgassuk meg a közelgő nagylemezről a szépséges Égi jel Testamentum változatát”

Kóbor János egészségéért imádkozik Magyarország /Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

A Blikk szúrta ki, hogy a dalszövegek között is jó néhány összecsengés van a jelenlegi szomorú helyzettel:

„Minden este az ítéletre vársz” - hangzik el a Lángoló huszadik század című dalban, ahol többek közt olyan sor is helyet kapott, mint: „És égre nézel, és segítségre vársz”.

„Pillangó szárnyán elszáll a lélek / És féktelen, mégis félek / Jósolna a fény az élethez reményt / Elfogadva a végtelen létet”, vagy a dal végén hallható „Bízott az ember, rászólt a végzet / Kőbe vésték az utolsó képet” - idézte a dalok szövegrészleteit a lap.

 





Ezeket olvastad már?
Ez a dolog az, ami megkeseríti Tatár Csilla életét

Ez a dolog az, ami megkeseríti Tatár Csilla életét

Megszólalt a legendás magyar műsorvezető, megvan a véleménye Bíró Adáról

Megszólalt a legendás magyar műsorvezető, megvan a véleménye Bíró Adáról

Nem kertelt a Házasság első látásra szereplője: hatalmasat csalódott és kitálalt a másikról

Nem kertelt a Házasság első látásra szereplője: hatalmasat csalódott és kitálalt a másikról

Debreczeni Zitát eltiltották a munkától

Debreczeni Zitát eltiltották a munkától

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás