RETRO RÁDIÓ

Ők az ismeretlen sztárgyerekek





Nemrégiben Tóth Gabi döntött úgy, hogy ezentúl nem mutatja meg kislánya, Hanna Róza arcát a nyilvánosságnak. Nem ő azonban az egyetlen, aki következetesen titokzatos, ha a csemetéről van szó. A Metropol most összeszedte a szinte sosem látott sztárgyerekeket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.23.
sztárbébik

Tóth Gabi

Hoztunk családilag egy nagyon fontos, hetek óta fontolgatott döntést, miszerint gyermekünkről, Krausz Hannaróza Máriáról több fotót nem osztunk meg a nyilvános social felületeinken. Az eddigi, vele kapcsolatban feltöltött fotókat, tartalmakat is töröltük. Ezt férjem, Krausz Gábor és testvérem, Tóth Vera is megtette” - közölte akkor a rajongókkal Tóth Gabi, aki azt is hozzátette, ezzel talán megvédhetik kislányukat sok olyan veszélytől, aminek talán a létezéséről sem tudnak.

Fotó: Knap Zoltán (BORS)

Földes Eszter

A színésznő csakis olyan fotót posztol Lovasi Andrással közös kisfiáról, Álmosról, amelyeken nem látszik az immár kétéves kisfiú arca. Eszter a kicsi születéséről is mindössze annyit árult el, hogy álmában született, hiszen a baba szervezetébe is jutott az altatóból, amit a színésznő kapott a császármetszés előtt.

Fotó: DFP

Nagy Adri

A műsorvezető noha posztol képeket kétéves kisfiáról, Beniről, a kicsi csak hátulról vagy oldalról látszik. Nagy Adri követői hiába „követelik” rendszeresen a babaképeket, a Jóban Rosszban színésznője nem áll kötélnek és kitart elhatározása mellett.

Fotó: Knap Zoltán (BORS)

Sebestyén Balázs

A rádiós nagyon ritkán posztol családjáról, és amikor teszi, akkor is olyan ügyesen fotózza fiait, a 11 éves Benettet és a hatéves Noelt, hogy az arcuk nem látszik. - Szerintem ez az ismertség egy teher. Én nem mutogatom őket, nem árulom őket, nem adok el terméket velük. Szerintem hosszú távon azok döntenek jól, akik így döntenek – fejtette ki egy rajongójának adott válaszában Balázs, aki hozzátette: - Ezek a gyerekek mind meg fogják fizetni ennek a lelki vámját, akiket kihasználnak és áruba bocsátanak.

Fotó: DFP

Joe Jonas és Sophie Turner

A két híresség még a babavárást is titkolta, sőt esküvőjüket sem verték nagydobra. Kislányukról mindössze annyit lehet tudni, hogy a Willa nevet kapta és július végén született.

Fotó: Getty Images

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Három éve járt hazánkban a színész, akit felesége és két gyerekük is elkísért, a család pedig kilátogatott a FINA-ra is. Az eseményről több fotót is közölt a sajtó, amelyen a kicsik is szerepeltek, a híres színész pedig a Twitteren akadt ki. „Továbbra is szépen kérek mindenkit, ne posztoljon/publikáljon fotót a gyerekeinkről. Nem ők választották a nyilvánosság előtti életet„ - írta posztjában Kutcher.

Fotó: MTI Fotó: Illyés Tibor

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás