RETRO RÁDIÓ

Bombázók! Ők azok a sztárok, akik nyaralás közben is fitten tartják magukat - Fotók!





Énekesek és műsorvezetők cserélték le a mikrofont futócipőre, futóruhára vagy éppen evezőre és fürdőgatyára. A Metropol összegyűjtötte, hogy a hazai és külföldi sztárok milyen sportágakkal tartják magukat formában nyaralás közben is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.21.
Fitt sztárok

Szabó Zsófi futócipőt húzott

A csinos műsorvezető fanatikusan belevetette magát a futásba az elmúlt hónapokban. Sokat fejlődött, egyre nagyobb távolságokat tesz meg, egyre rövidebb idő alatt. A kemény fizikai munka természetesen az alakján is meglátszik, Zsófi nem győzi bezsebelni a dicséreteket a közösségi oldalain, ahol folyamatosan oszt meg sportolós képeket magáról.

A műsorvezető futócipőt húzott Fotó: Instagram

Dér Heni visszatért az edzőterembe

Az énekesnőnek nemrég született meg kisfia, Bendegúz. Azonban a szülés és a kismamai teendők sem akadályozzák meg abban, hogy egy kis figyelmet szenteljen a sportolásnak. Dér Heni legutóbb szintén egy másik anyukával, Tápai Szabinával posztolt edzés közben.

Dér Heni visszatért az edzőterembe Fotó: Instagram

A mindent bevállaló híradós

Váczi Gergő imádja a vízi sportokat, szeret SUP-ozni, de a kicsit kemények sportoktól sem riad vissza, szeret evezni, a szabadban edzeni, túrázni és a lányaival kerékpározni is. Bár a hírolvasó már 44 éves, ennek ellenére is igen aktív sportéletet él.

Váczi Gergő szeret SUP-ozni Fotó: Facebook

Kulcsár Edina, a sportos anyuka

A csinos szépségkirálynő már a nyár elején gondoskodott arról, hogy augusztusra igazán bomba formába kerüljön. Kulcsár Edinának nem könnyű a helyzete, hiszen két gyerekes anyukaként nem csak a gyerekekre, hanem magára is figyelnie kell. A csinos modell büszke lehet az edzésekkel végzett munkájára, és így már bátran megmutathatja magát bikiniben.

Kulcsár Edina a sportos anyuka Fotó: Instagram

Klasszikus küzdősportot választott az ismert színésznő

Halle Berry álomtestét a boksznak köszönheti. A csinos színésznőnél ez a sportág először csak hobbinak indult, azonban mára már mindennapos testmozgássá vált. Halle Berry nemcsak a ringben, hanem a filmvásznon is nagyot alakít, hiszen filmjeiért Oscar- és Golden Globe-díjat is nyert már. Legtöbben az X-men filmekből ismerhetik.

Sportnak köszönheti fiatalosságát Jennifer Lopez?

Az 52 éves puertoricói- amerikai színésznőt, énekesnőt senkinek sem kell bemutatni. Döbbenetes alakját a genetika mellett a sportnak is köszönheti. Jlo minden mozgásformában otthon van, de a paddleboardingot csak nemrég próbálta ki. Ezt a sportot egy szörfdeszkán végzik, amelyet állva vagy térdelve evezővel kell hajtani.

Jennifer Lopez az evezőt és a lapátot választotta Fotó: Northfoto

Gisele Bündchen a jóga szerelmese

A 40-es évein túl lévő brazil modell egyszerűen megszállottja lett a jógának. Szinte bárhol képes egy lehetetlennek tűnő pózt bemutatni. Gisele Bündchen korábban együtt volt a Titanic sztárjával

Leonardo di Caprióval, jelenleg pedig az amerikai futballista, Tom Brady házastársa, akitől már egy gyereke is van.

Alessandra Ambrosio a csapatsportok híve

A Victoria's Secret angyala egy klasszikus csapatsportot kezdett el űzni, természetesen hol máshol, mint a strandon. Hogy Alessandra Ambrosio modell karrierje után elmehetne-e strandröplabda játékosnak, azt nem tudjuk, az viszont a képeken látszik, hogy nagyon élvezi a labdázást.





Ezeket olvastad már?
Randira hívták a Duna TV nem létező műsorvezetőjét

Randira hívták a Duna TV nem létező műsorvezetőjét

Oláh Gergő: „Brutál dolog most szülőnek lenni”

Oláh Gergő: „Brutál dolog most szülőnek lenni”

Lehullt a lepel és kiderült, együtt van-e valójában a Házasság első látásra két szereplője

Lehullt a lepel és kiderült, együtt van-e valójában a Házasság első látásra két szereplője

Ez a dolog az, ami megkeseríti Tatár Csilla életét

Ez a dolog az, ami megkeseríti Tatár Csilla életét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás