Egyik szeme sír, a másik nevet Növényi Norbertnek, aki évek óta nem találkozhatott külföldön élő nagyobbik fiával, Nonóval. A fiatalember kezdetben a koronavírus miatt nem tudott hazautazni, ám tavaly még egy súlyos sérülés is nehezítette a hazatérését. Most azonban tíz napot Magyarországon töltött, amelynek Növényi Norbert bár nagyon örült, a búcsú fájó volt.

Növényi Norbert

Növényi Norbert és fia, Nono Fotó: Üdv a családban!

„Ez a tíz nap úgy telt el, mint egy szempillantás. Annyira vártam, annyira készültem rá, hogy találkozunk. Minden várakozásomat felülmúlta az a boldogság, amikor magamhoz ölelhettem Nonót. Onnantól kezdve, hogy hazaért, ahova csak lehetett, elkísértem, annyi időt töltöttünk együtt, amennyit csak lehetett” – mondta az Üdv a családban! című műsorban Növényi Norbert, aki megkönnyebbült, hogy saját szemével győződhetett meg arról, hogy fia mennyire jó erőben van a sérülése ellenére.

„Nono elképesztő formában van! Én is jó kondiban voltam élsportoló koromban, de nem ennyire. Ráadásul ő még felépülőben van a térdsérüléséből, de egy percre sem hagyta el magát. Mindent megtesz a teljes gyógyulásért, edz, ahogy és amennyit a szervezete enged. Ha minden jól megy, talán ősszel visszatérhet a versenysporthoz” – árulta el reménykedve Növényi Norbert, aki nem tagadja, fájt a búcsú.

„Nagyon nagy öröm, hogy itthon volt, hogy végre nem csak kamerán keresztül láttam, telefonban hallottam, hanem ténylegesen itt volt. Ugyanakkor tíz nap alig elég valamire. Csak abban bízom, hogy nem lesz többet ilyen, hogy éveket kell várnunk a találkozásunkra. Most már talán szabadabban mozoghatunk, utazhatunk és semmi sem fogja hátráltatni a gyakrabb találkozásunk” – tette hozzá Növényi Norbert.