RETRO RÁDIÓ

Németh Kristóf: Teljes mértékben egyetértek a szigorításokkal





A színészt nem érte meglepetésként a hétfőn bejlentett szigorítások.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.12.
járvány koronavírus vakcina

Szerencsére a színész és társulata a nyáron sok nézőnek tudtak örömet okozni. De arra is fel voltak készülve, hogy a második hullám bekövetkeztével lesznek újabb szigorítások is, amire terveket is készítettek.

Bár tény, hogy mindenki számára nehéz időszak előtt állunk, teljes mértékben egyetértek a szigorításokkal, hiszen most az a legfontosabb, hogy ne engedjük teljesen elszabadulni a koronavírust. A világban mindenhol arról szólnak a hírek, hogy belátható közelségben van a védőoltás, így most mindenkinek áldozatot kell hoznia, hogy addig kitartson az egészségügy”– kezdte a Ripostnak Németh Kristóf

Ősszel kezdtük próbálni Spiró György Szappanopera című darabját, de hamar félbehagytuk a folyamatot, mert az egyik kolléganőnk élettársa elkapta a vírust és ez volt a felelős döntés. Később folytattuk a munkát, de akkor az egyik mellék, majd a férfi főszereplőről derült ki, hogy fertőzöttek lettek. Ez volt októberben, amikor is úgy döntöttünk, hogy mi bezárunk, vagyis majd egy hónappal a szigorítás előtt mi már lehúztuk a rolót és most van egy kész darabunk, amit azonnal bemutatunk, amint véget ér ez a rémálom” – a színész még azt is elárulta a lapnak, hogy mindent megtesz azért, hogy a társulat tagjai ezekben a nehéz hetekben se maradjanak munka és közönség nélkül.

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

„Nagy sikerrel futott a Mesterek és tanítványaik sorozatunk, melyben igazi színészlegendákkal és tanítványaikkal beszélgettem a színpadon. Ezt folytatjuk úgy is, hogy a nézők nem lehetnek jelen, hiszen számos fórumon tehetjük elérhetővé ezeket a tartalmakat. Ugyanakkor elindítjuk a Verskommandó névre keresztelt projektünket is. Neves művészek szavalják majd el a magyar irodalom legszebb, legismertebb költeményeit, melyek összességéből létre szeretnénk hozni egy úgynevezett online verstárat. Az egyik célunk ezzel természetesen a kultúra szolgálata, de az is fontos, hogy az ilyen projektekkel folyamatos munkát tudunk biztosítani a háttérszemélyzetnek is” – árulta el a Fórum Színház igazgatója.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás