RETRO RÁDIÓ

Nem szeretne a konyhában megőszülni Fördős Zé





A Street Kitchen házigazdáját rendre elárasztják gasztronómiai kérdésekkel, kérésekkel, melyek jelentős részében a végtelenül egyszerű, megúszós ételek receptjét kérik a követők.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.21.
receptek

Mindez nem véletlen, hiszen Fördős Zé azt vallja, főzzön az ember sokszor, de ne sokáig. Úton-útfélen megállítják Fördős Zét, akitől rengetegen kérnek gasztronómiai útmutatást, segítséget. Ilyenkor a dedikálás sem maradhat el, hiszen az általa jegyzett, illetve gasztrocsapata, a Street Kitchen kiadásában megjelent könyvek szignálását is gyakran kérik tőle.

Eddig öt könyvet írtam, és bár mindegyiket szeretik, a Megúszós kaják toronymagasan vezeti a népszerűségi listát. Ebbe kérnek leggyakrabban dedikálást, amikor összefutunk valahol, ennek a receptjeiből küldik a legtöbb kajafotót, amit kipróbáltak, és ebből vették meg a legtöbbet – már háromszor kellett újranyomni. Eleve úgy terveztem, hogy ez egy többkötetes sorozat lesz, hiszen az elv, miszerint nem kell feltétlen megőszülni a konyhában ahhoz, hogy frankó kaja készüljön, örök érvényű. Sőt, talán most minden eddiginél nagyobb igény mutatkozik a könnyen, gyorsan elkészíthető receptek iránt. A járvány miatt teljesen megváltozott az életritmusunk, így a sütési-főzési szokások is. Jött a karantén, a home office, így most nem feltétlenül van arra idő, hogy órákat töltsünk a konyhában. Sokaknak jelenleg az a legfontosabb, hogy gyorsan össze tudjanak dobni valami finomat. Ez a könyv nekik szól” – mondta Fördős Zé, aki úgy döntött, megajándékozza a gasztrorajongókat a második résszel.

Fotó: Metropol

Egy jó könyvből vagy filmből második részt megjelentetni nem kis felelősség, és nem kis meló, de hát valakinek ezt is meg kell csinálni! Ki merem jelenteni, hogy sikerült még jobb és még megúszósabb receptekkel telepakolni ezt a könyvet. Vannak benne pofátlanul egyszerű és kicsit összetettebb receptek, a mikrós fogásoktól egészen a villantós vendégváró kajákig” – árulta el a Street Kitchen szakmai vezetője, aki csapatával a „tésztabibliát” is megalkotta.

Fotó: Metropol

Egy jó tésztánál kevés egyszerűbb és jobb dolog létezik. Szinte azonnal mosolyra húzódik az ember szája, ha egy ütős tésztafogásra gondol. Pont ezért hoztuk össze A Nagy Tésztakönyvet, hogy minden tippet, trükköt és fergeteges receptet megadjunk a pasta szerelmeseinek. Csak paradicsomszószból legyen elég, és a receptek máris életre kelnek” – mondta tészták iránti rajongását cseppet sem leplezve Fördős Zé.

Fotó: Metropol

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás