A Budapest Central European Fashion Weeken debütált a Nanushka 2022-es tavaszi-nyári kollekciója, amivel egy időben a kollekcióhoz készült fashionfilm is a Nowness együttműködésével.

Fotó: Metropol/SZL

A modern bohémia jegyeit magán hordozó kollekciót egy különleges, a mozgást, a szabadságot és az örömet egyesítő filmen is megcsodálhatjuk, ami találóan a Harmónia címet kapta.

Fotó: Metropol/SZL

Hazánk egyik legjobban várt divateseménye, a Budapest Central European Fashion Week (BCEFW), amely egy év kihagyás után ismét élőben mutatta be a legtehetségesebb hazai – köztük pályakezdő – és régiós tervezők 2022-es tavaszi-nyári kollekcióit. Idén a programhoz az ágazat egyik globális logisztikai partnere, a világ legismertebb divateseményeinek kulcsszereplője, a DHL is csatlakozott – írja a Ripost.

Fotó: Metropol/SZL

Az október 11-17. között megvalósult rendezvény fénypontjaként a Bálna Budapest épületében több mint 30 divatmárka alkotásait ismerhették meg az érdeklődők a bemutatók alkalmával.

Fotó: Metropol/SZL

A catwalk show-k keretében magyar és régiós tervezők vonultatják fel a legújabb SS22-es kollekcióikat, melyekre a hazai sztárvilág krémje is kíváncsi volt. Hemzsegtek az ismert nézők a Nanushka, a Sugarbird, az Abodi, a NUBU és a többi divatház show-in.