Igazi megtiszteltetés számomra, hogy én lehetek az egyik bejelentkező műsorvezetője az MTV EMA eseménynek és hogy ezt itthonról, Magyarországról tehetem meg. Ettől függetlenül egy picit azért izgulok, hiszen ez lesz az első ilyen szereplésem.Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen különleges ország, mint Magyarország is részese lehet a világ egyik legnagyobb díjátadó rendezvényének – mondta Palvin Barbara, aki a hét elején találkozott Szentkirályi Alexandra kormányszóvivővel. A Bors beszámolója szerint a hölgyek egy kávé mellett beszélgettek arról, mekkora lehetőség ez Magyarország számára.

Szentkirályi Alexandra és Palvin Barbara modell (Icon Model Management) © Fotós: Almási Csaba

– Az MTV Europe Music Awards (MTV EMA) a zenei világ egyik legrangosabb eseménye, hiszen közel 200 országban akár egymilliárd emberhez is eljuthat az esemény. Ez a rendezvény több mint 25 éves múltra tekint vissza, évről évre nagy figyelem övezi, így óriási elismerés, hogy – a régióban elsőként – Magyarország a rendezők között lehet – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra. A találkozó során természetesen szó esett hazánkról és a vasárnapi show magyarországi helyszíneiről is.

Imádom Budapestet, vitathatatlanul az egyik legszebb város a világon. Esztergom is közel áll a szívemhez, hiszen nagyon sokat jártam oda kirándulni a családommal, sok szép emlékem van erről a helyről is. De ott van a Balaton, az Aggteleki Cseppkőbarlang, napokig lehetne sorolni, hogy miért érdemes itt élni vagy ide ellátogatni – mosolygott a szupermodell.

Szentkirályi Alexandra és Palvin Barbara modell (Icon Model Management) © Fotós: Almási Csaba

Magyarország valóban gyönyörű, ezt a műsor során is próbáljuk megmutatni a nézőknek. Remélem, hogy csak úgy, mint én, ők is beleszeretnek hazánkba, és minél többen látogatnak majd el hozzánk akkor, amikor a koronavírus- járvány végetér – tette hozzá a kormányszóvivő.