RETRO RÁDIÓ

Molnár Anikó: Tantárgyként kéne tanítani az állatok védelmét





Pomázon menti a kutyákat a híresség, aki szintén kitölti az állatvédelmi konzultációt.



Megosztás
Szerző: Katona Diána
Létrehozva: 2021.02.18.
kutyák

Molnár Anikó egész életében imádta az állatokat, számára egyértelmű volt, hogy vigyázni kell rájuk, hiszen érzik, amit mi is.

30 évesen lett állatvédő

A fontos kérdéssel csupán a harmadik-X után kezdett foglalkozni a sztár. Ennek okát először a Metropollal osztotta meg Anikó.

-Én nem akartam belefolyni, mert tudtam, hogy belereccsen majd a lelkem, és ez meg is történt. 30 éves koromig tartottam maga, hogy nem megyek menhelyre. Korábban is segítettem, ételt vittem, amit a kapu előtt letettem, de nem mentem be. Ismertem magamat, hogy milyen hatással lenne rám. Először akkor szembesültem az elesett kutyák sorsával, amikor az egyik napilap felhívott, hogy kellene egy celeb, aki az arcával segíthet gazdit találni az állatoknak. Meggyőztek, hogy menjek, mert, ha nem tudnak tudósítani az eseményről, akkor sok eb maradhat szerető család nélkül. Elmentem és ott mondhatni eldőlt a sorsom.

Fotó: TV2

Új tantárgyat az iskolákba

Anikó szerint sokkal korábban kéne az állatvédelmet megtanítani az embereknek.

-Vannak dolgok, amik nem tetszenek az állatvédelemmel kapcsolatban és változtatni kéne, de talán a legfontosabb a gyerekek nevelése. Tantárgyként tanítani már pici kortól, ez lenne az egyetlen megoldás jelenleg.

Fotó: Instagram

Alapítvánnyal segítene

A sztár számára nem kérdés, hogy kitöltse a kormány állatvédelmi konzultációját, sőt ennél még fontosabb lépésre szánta el magát.

-Gondolkoztam, hogy csinálok egy alapítványt, de sajnos több a papírmunka, mint a cselekvés benne. Magánemberként most a Szurkolók az Állatokért Pomáz és Környéke csoportot csináljuk a barátaimmal. A környéken már tudják, hogy bármikor hívhatnak és már megyek is. A társaimmal megfogjuk a kóbor kutyákat, amikor éppen nem félnek annyira. Megnézzük a chipet, és haza visszük, ha meg nem tudjuk, akkor elhelyezzük valahova. Szerintem a koronavírus járvány közelebb hozta az emberek az állatokhoz és szeretném hinni, hogy ez a pandémia után is így marad – mesélte.





Ezeket olvastad már?
Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás