RETRO RÁDIÓ

„Mit kívántok, azt kapjátok” – brutális őszinte szavak Berki Krisztiántól – Fotó!





Bármiről kérdezhették, a celeb most sem rejtette véka alá a véleményét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.30.
vallomás

„Ez van gyerekek…. Akinek pedig nem tetszik…. az dolgozza fel @rpod_cast YouTube : R POD PODCAST” – írta legfrissebb Facebook-bejegyzésében Berki Krisztián utalva az Rpod Podcast műsorban elhangzott, vele készült interjúra. Sok mindenről faggatta a három fiatal műsorvezető a celebet, aki mindenre nyíltan válaszolt. A több mint egy- órás videóban egyebek mellett beszélgettek a kezdetekről, a siker mércéjéről, de természetesen szóba kerültek a megosztó személyiségű híresség párkapcsolatai is.

Mit kívántok azt kapjátok. Én az első gyermekem születésénél gyereket akartam, és nem kaptam társat, partnert. Hál’ Istennek viszonylag időben észrevettük” – fogalmazott Berki, aki elmondta azt is, hogy így sajnos első szülött lányának mozaik családban kell felnőnie.
Még nagyobb felelősségünk van férfiként, mikor, kivel alakítunk családot” – emelte ki a híresség, aki az elől a kérdés elől sem tért ki, hogy úgy tűnik, mintha véget érne párjával, Mazsival való kapcsolata.
Nagyon sokszor gondoltam úgy az első 9 hónapban, hogy vége. Ez nagyon nehéz. Ha tiszta a lelked, tiszta az érzelmed, a másik iránt érzett érzelmeid akkor, ha a közben ért sérelmeken nem dolgoztok, besöpörtök a szőnyeg alá, az olyan nyomokat hagyhat, amit nem tudsz kitisztítani, megmagyarázni. Sárdobálásnak nincs értelme” – vallott a nehézségekről Berki. A műsorvezető azt is elmondta, hogy abban a 9 hónapban, amikor a felesége élete legboldogabb időszakában kellett volna legyen, akkor volt egy büntetőfékezésből adódó 3-4 hónapos pere, az azzal járó procedúrával, bulvárhírekkel, ami Mazsit nagyon zavarta.
Köztudott, hogy jelenleg Mazsival harcolnak házasságukért, de attól még nyíltan elmondta ezzel kapcsolatos gondolatait Berki.
Én bárkit, bármikor el tudok engedni. Képes vagyok rá, de a csalódás mindig ott lesz bennem” – összegezte végül arra a felvetésre, hogy mi lenne akkor, ha végleg külön válnának párjától.




Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás