Minden, amit Gabriela Spanicról tudni érdemes





Hatalmasat durrantott a TV2: vasárnap este a Sztárban Sztárban bejelentették, hogy hamarosan induló, Dancing with the Stars műsorukban egy világsztárt, Gabriela Spanicot is láthatnak majd hétről hétre a csatorna nézői. A venezuelai színésznőt a Paula és Paulina című sorozatból ismerte meg az ország.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.15.
szappanopera

12 éves kisfia digitális oktatással tanul Budapestről, míg mamája dolgozik

- Nagyon boldog vagyok, hogy a műsor részese lehetek, annyi biztos, hogy közben rengeteg jó sztorira és vicces helyzetre számíthattok – köszönt be a TV2 nézőinek Gabriela Spanic, aki azt is elárulta, kisfiával érkezett és mindketten imádják Budapestet. - Imádom a magyarokat, imádom az ételeiket, imádok mindent. Most a fiammal együtt jöttem. A fiam a Zoomon keresztül tanul, de ő is teljesen beleszeretett Budapestbe. Azt mondja, „anya, maradjunk itt, itt akarok élni”. Igazán boldog itt – tette hozzá a 46 éves színésznő, aki titokban már három hete Budapesten van, hogy minél jobban felkészülhessen a műsorra.

Fotó: TV2

Mérgezte az asszisztense

Hatalmas port kavart, amikor 2010-ben kiderült, hogy asszisztense jó ideig ammónium-szulfiddal mérgezte a színésznőt és családját. - Hosszú időn át folyamatosan mérgezett minket! Édesanyámat, a fiatalabb lánytestvéremet, Patriciát, az unokahúgomat, a kisfiamat, engem. Nagyon rosszul voltunk, igazi kritikus időszak volt. A nőt végül letartóztatták, a per lezajlott, a bíró kimondta, hogy bűnös. Nyolc évet kapott, amit én keveslek. Azért csak nyolcat, mert a bíróság csak azt látta bizonyítottnak, hogy engem mérgezett hosszú időn át, holott a családom több tagjával is ezt tette. Ugyanazt találták anyám, a fiam, az unokahúgom és a testvérem vérében is, mivel a volt asszisztensem kis adagokban tette az ammónia-szulfidot az italunkba, ételünkbe. Nem értem, miért nem büntetik a többiek ellen elkövetett vétségért is! A kisfiam másfél éves volt akkor, amikor ő tudatosan mérgezte! Nagyon durva időszak volt: sokan azzal gúnyolódtak, hogy biztos mi találtuk ki az egészet, miközben fizikailag többször rosszul voltunk. Nem tudják elképzelni, mennyit szenvedtünk. Egy nagyon sötét ügy van mögötte. Van egy erős gyanúnk, de nem mondhatom ki, mert nincs semmiféle bizonyítékom. Tudom azonban, hogy egyszer majd megszólal, és akkor sokan megtudják, mi történt. María Celeste Fernández átesett egy pszichológiai vizsgálaton, és kiderült, hogy pszichopata – mesélte a színésznő az Origónak adott interjújában.

Neki is van ikertestvére

A színésznő a Paula és Paulinában egy ikerpárt alakított, ám a valóságban is van ikertestvére. Daniela a megszólalásig hasonlít rá. A korábbi pletykák szerint épp Daniela férje miatt történt a mérgezés, mert a férfi hiába szeretett volna Gaby asszisztense lenni, a színésznő elutasította. Az elítélt asszisztens pedig korábban Danielának dolgozott. A pletykát csak táplálta, hogy az ikerpár jó ideig rosszban volt és bár mára kibékültek, Daniela Gabrielán kívül senkivel nem áll szóba a családból. Daniela egyébként szintén sok nehézségen van túl: 2007-ben terhessége ötödik hónapjában agyvérzést kapott, ami miatt mesterséges kómában tartották. Szerencsére felépült és egészséges kislánya született. Gabrielának ikertestvérén kívül van egy húga, Patricia és egy öccse, Antonio.

Nincs szerencséje a szerelemben

Első igazi főszerepét 1995-ben a Nincs hozzád hasonlóban kapta, ahol Venezuela egyik legnépszerűbb színésze volt a partnere. Miguel de Leónnal eleinte ki nem álhatták egymást, ám a forgatás végére egymásba szerettek és 1997-ben összeházasodtak. Esküvőjüket a tévében is közvetítették és több millióan nézték. _A házasság hat évig tartott, mert Gaby beleszeretett egy kollégájába, akivel futó kapcsolata is volt. 2008-ban, egy rövid kapcsolatból született kisfia, Gabriel de Jesús, akit a színésznő egyedül nevel.

Plasztikafüggőséggel vádolják

Gabriela Spanic 46 évesen is bombaformában van, ami a rossznyelvek szerint nagyban köszönhető a plasztikai műtéteknek is. Bár a színésznő sosem erősítette meg, külföldi lapok szerint nem csak az arcát szabatta át, de a melleit és a fenekét is, sőt állítólag a bordáit is kivetette, hogy karcsúbbnak tűnjön.

Nagy meglepetés: Lékai-Kiss Ramóna a TV2-nél

Nem kis meglepetést okozott a tévénézőknek, hogy Stohl András mellett Lékai-Kiss Ramóna vezeti majd a műsort, akinek ez lesz a debütálása a TV2-nél. - 17 év után úgy hozta az élet és a tenni vágyás, hogy egy új csapatnak, a TV2-nek a tagja lehetek és a Dancing with the Starsnak az egyik műsorvezetőjeként léphetek színpadra, aminek nagyon örülök, remélem, hogy ti is. Nemsokára találkozunk majd – köszönt be egy videóban Ramóna.

12 híresség mutatja be tánctudását

A káprázatos külsőségek között zajló verseny hétről hétre követi a hírességek újabb, lehengerlő produkcióit. A TV2 showműsorában 12 híresség vállalkozik arra, hogy megmutassa tánctudását profi párja oldalán. Táncparkettre lép Gabriela Spanic és Andrei Mangra, Osvárt Andrea és Suti András, Marsi Anikó és Vas Zsolt, Pásztor Anna és Köcse György, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Détár Enikő és Baranya Dávid, Istenes László és Czina Boglárka, Noszály Sándor és Mikes Anna, Horváth Tamás és Sipos Viktória, Tóth Dávid és Lissák Laura, Emilió és Tóth Orsolya, valamint Győrfi Dani és Stana Alexandra.

A táncospárokra az élő show alatt a nézők a TV2 ingyenes Live applikációban adhatják le szavazataikat. A versenyzőknek azonban nemcsak a képernyő előtt ülőket kell elvarázsolniuk, hanem a Dancing with the Stars négytagú zsűrijét is. Az ítészek: Ördög Nóra, Molnár Andrea, Kováts Gergely Csanád és Schiffer Miklós.

 





Ezeket olvastad már?
Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás