Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, Mihalik Enikő életet adott első gyermekének, aki egy egészséges kislány lett és az Eva Rose Korányi nevet kapta. Július elején így hatalmas volt a boldogság, a szülés előtt egy nappal még egy szexi terhes fotót is feltöltött magáról az Instagramra Enikő.

Most azonban egy 17 perces videóval érkezett, amelyben tabuk nélkül számol be a terhesség csodálatos vagy éppen nehéz időszakairól is. A videóban már az utolsó néhány nap eseményeit mutatja be, mielőtt beindult volna a szülés. A videó során tanácsokat ad sorstársainak, felkészíti a leendő kismamákat mire számíthatnak a 9 hónap alatt, és közben sosem felejti el elárulni, hogy mikor jönnek a görcsök éppen. „Ez idáig nagyon szar” – vallotta be őszintén a YouTube-videójában Mihalik Enikő, aki kendőzetlen őszinteséggel a testének minden változásáról, fájdalmáról beszámolt.

Rengeteg kihíváson ment keresztül a fiatal nő Fotó: YouTube

Enikő elárulta azt is, hogy később érkezett meg a kislánya, mint előzetesen számítottak rá az orvosok. „Így, hogy már pár nappal a kiírt időpontom után vagyok, bármikor belül megtörténhet” – mondta el a videó egy pontján a modell.

Most már fellélegezhet a modell Fotó: Getty Images via AFP

Később kiderül, a fiatal nőnél hamis szülési folyamat is beindult. „Kiderült, hogy hamis szülési stádiumban vagyok, és mint kiderült, nagyon sok nővel történik ez meg, vannak olyanok, akik akár hetekig is tapasztalják ezeket a fájásokat. A különbség az igazi fájások és e között, hogy nem rendszeres a fájdalom, nem ritmikusan erősödnek” – nyilatkozta Enikő, aki azt is elárulta, hogy 4 napig tapasztalta a hamis fájdalmakat. Végül július 16-én megszületett Eva Rose. „Így utólag azt mondom mindent megért, bármikor újracsinálnám. Csak azért, hogy találkozzak a kislányommal és a kezembe foghassam. Viszont, ha lesz legközelebb, akkor remélem, hogy nem ilyen lesz” – vallotta be őszintén Enikő.