RETRO RÁDIÓ

Az apostol, aki ételfutárnak állt a járvány alatt





Rengeteg a felkérésük, és tele a koncertnaptár, október 24-én pedig jubileumi nagykoncertet ad az Arénában az Apostol együttes. Pedig nemrég még csak vágyódhattak a színpadra. Meződi József örömmel mesélt az elmúlt hónapokról és a jelenről.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.10.12.
apostol meződi józsef koncert

Október 24-én, vasárnap 20 órakor, a Papp László Budapest Sportarénában tartja a jubileumi koncertjét az Apostol. A legendás együttes az öt évtizedes fennállását ünnepli, ennek örömére pedig egy rendhagyó, meglepetésekkel teli koncertre számíthatnak a rajongók. Az este során az Apostol-dalok különleges hangszereléssel szólalnak majd meg, ráadásul ritkán hallott slágerek is előkerülnek. A koncerten közreműködik a Budafoki Dohnányi Zenekar és a Hunyadi János Ének-zenei, Nyelvi Általános Iskola gyermekkara. Fontos információ, hogy a márciusi, a járvány miatt elmaradt koncertre vásárolt jegyek érvényesek lesznek erre az estére.

Meződi József a Metropolnak elárulta, az együttes többi tagjával együtt örül, hogy néhány hónapja visszatérhettek a színpadra, mert mindannyiuknak hiányzott a közönség.

Fotó: Bors/KZ

Nehezen éltük meg a pandémia időszakát, amikor sokáig nem zenélhettünk, hiszen az együttes fennállása óta sosem töltöttünk ilyen sok időt távol a közönségtől. Az együttes többi tagjával videótelefonon keresztül tartottuk a kapcsolatot, de az igazi katarzis az volt, amikor hosszú hónapok után végre újra találkozhattunk. Ez csakis akkor történhetett meg, amikorra már mindannyian megkaptuk az oltásokat, mert nem akartunk kockáztatni” – mondta el a Metropolnak Meződi József, aki a nehéz időkben különleges elfoglaltságot talált magának.

A feleségemnek van egy étterme, és mivel a járvány alatt mindenki, aki tehette, átállt házhoz szállításra, besegítettem neki, és ételfutárnak álltam. Házról házra jártam, és bizony, néha sikerült meglepetést okoznom, amikor az ételt rendelők megláttak az ajtóban” – fogalmazott mosolyogva.

Jóllehet, az Apostol együttes népszerűsége immár több mint ötven éve töretlen, az évek során mégis ugyanolyan közvetlenek maradtak a rajongóikkal, mint a kezdetek kezdetén, a hetvenes években. Nem igényelnek testőrt, és amikor vége van egy-egy koncertnek, a legnagyobb természetességgel mennek le a rajongóik közé.

Az együttes tagjaival együtt még korábban megállapodtunk abban, hogy csak akkor érintkezünk a közönséggel, ha mindannyian megkaptuk mindkét oltásunkat. Egyébként a rajongókat is mindig az oltakozásra biztatjuk, szeretnénk, ha biztonságban lennének. Remek közönségünk van, fiatalok és idősebbek is, akikkel az évtizedek alatt szoros kapcsolat alakult ki közöttünk. Remélem, az októberi nagykoncertünk számukra is feledhetetlen élmény lesz.





Ezeket olvastad már?
Randira hívták a Duna TV nem létező műsorvezetőjét

Randira hívták a Duna TV nem létező műsorvezetőjét

Oláh Gergő: „Brutál dolog most szülőnek lenni”

Oláh Gergő: „Brutál dolog most szülőnek lenni”

Lehullt a lepel és kiderült, együtt van-e valójában a Házasság első látásra két szereplője

Lehullt a lepel és kiderült, együtt van-e valójában a Házasság első látásra két szereplője

Ez a dolog az, ami megkeseríti Tatár Csilla életét

Ez a dolog az, ami megkeseríti Tatár Csilla életét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás