RETRO RÁDIÓ

Mészáros András: „a párkapcsolatokban iszonyatosan óvatos vagyok”





A Doktor Balaton sztárja bár randizgat egy lánnyal, de úgy érzi, a szerelem egyelőre még nem nagyon van jelen az életében.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.20.
szerelem

A Doktor Balaton szereplője imádja a horrorfilmeket, sőt kedvenc mozijában azt kedveli, hogy egy gyönyörű szerelemről szól, aminek a tisztasága fogta meg őt. Ennek kapcsán elárulta, hogy most jelenleg van egy kezdődő kapcsolata:

„Nem tudok sokat mondani a szerelemről, nem nagyon van most jelen az életemben. Találkozom egy lánnyal, randevúzok; ha úgy alakulnak a dolgok, akkor továbbléphetünk. Ezekben a röpke fél napokban, amikor kómásan hazaérek a forgatásokról, kis idő jut a magánéletre is, mielőtt elalszom. Egy színésznek hol az a baja, hogy túl kevés a munkája, hol pedig az, hogy túl sok – most az utóbbi van, lekopogom” - mondta.

„Nem baj, ha van egy listád arról, hogy milyen párt szeretnél”

Szerintem jó az, ha valaki tudja, mit keres, mit akar, mit szeretne megtalálni a másik emberben. Nem baj, ha van egy listád arról, hogy milyen párt szeretnél. Nekem is van. Az egyféle iránytű, mert megérdemeljük, hogy boldogok legyünk. De nem szabad körömszakadtáig ragaszkodnunk a listához: mindig mérlegelni kell, hogy mi fér bele, és mi nem. Mi alkotjuk a párunkkal a saját játékszabályainkat. Ugyanakkor tenni kell azokért a dolgokért, amit akarunk. Ha például csinos barátnőt szeretnék, el kell gondolkodnom azon, hogy én hol tartok a saját „bradpittesedésemben”. Jelenleg kevés az időm edzeni; próbálok figyelni az étkezésemre, de forgatások közben lecsúszik egy-egy csoki. A beach bodyról pedig tudjuk, hogy a konyhában készül: az étkezés a legfontosabb! A kávét viszont szigorúan csak vízzel, cukor nélkül iszom!„ - tette hozzá.

”Beleszaladtam már egy-két nagy pofonba„

Mészáros András azt is elárulta, hogy a párkapcsolatokban iszonyatosan óvatos: ”beleszaladtam már egy-két nagy pofonba. Nem szeretnék például olyan szituációkba kerülni, hogy már benne vagyok valamiben, de közben összezavarodom, mert rájövök, hogy nem vagyok szerelmes, és azt gyáva vagyok kimondani„ - árulta el.

Ha szeretnéd tudni, hogy Mészáros András hogyan vélekedik a szerelemről és a családalapításról, akkor keresd a hot! magazin ma megjelent lapszámát.

 





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás