Az új-zélandi Sarah Harris modellkedéssel foglalkozik, Instagramon 2,3 millió követője van. A 29 éves hölgy most a mellimplantátuma eltávolításával került be a hírekbe. Mint kiderült, 21 éves korában eltávolítottak egy jóindulatú csomót a mellkasából, ami miatt a két melle eltérő méretű lett. Emiatt döntött úgy 2017-ben, hogy kés alá fekszik. Csakhogy a műtét után szörnyű tünetek jelentkeztek nála, ezért is kellett végül eltávolíttatnia a szilikont.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SARAH HARRIS (@iamsarahharris) által megosztott bejegyzés

Sarah állandóan fáradtnak érezte magát, fájdalmak gyötörték, haja csomókban hullott, emellett kiütések lepték el a testét. Olyan volt, mintha egy „89 éves testbe” zárták volna. A modell eleinte nem akarta elhinni, hogy a tünetekért az implantátum felelős, ami egyébként magabiztossá tette, ezért nem szívesen vált meg tőle. De végül a vizsgálatok is kimutatták a mellében keletkezett gyulladást, így nem volt visszaút.

Ezután eltávolító műtét következett, amelynek köszönhetően a nő állapota rohamosan javult. Tájékoztatásul egy olyan képet tett közzé, amelyen a testére vannak írva a szilikon okozta kellemetlenségek. A fotóval arra próbálja figyelmeztetni a fiatalokat, hogy testük mesterséges feltuningolása nemhogy nem feltétlen teszi boldoggá, de meg is betegítheti őket.