RETRO RÁDIÓ

Megrázó vallomás Gáspár Zsoltitól: 25 év hallgatás után megtörte a csendet





Élete egyik legfájdalmasabb időszakáról vallott a műsorvezető az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.



Megosztás
Szerző: Kobzi Kitti
Létrehozva: 2021.03.26.
halálos baleset

Péntek este a Life TV műsorában mesélt múltjának az egyik legfájdalmasabb szakaszáról az ifjabbik Gáspár fivér. Kiderült, Gáspár Zsolt még 1995 szeptemberében okozott halálos balesetet Nógrádmegyerben, amit a mai napig nem tudott feldolgozni. A műsorvezető elárulta, autójával túl gyorsan hajtott és elgázolt egy helybéli idős embert, aki ráadásul nagyapja egyik barátja volt.

„Talán még sosem beszéltem erről... Volt egy nagy balesetem, elütöttem egy bácsit, aki meghalt sajnos. Én voltam a hibás, el is ítéltek érte„ – mesélte Zsolti Hajdú Péternek a műsorban.

Élete egyik legfájdalmasabb időszakáról vallott a műsorvezető az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban (Fotó: Life TV)

„Megmondom őszintén, egy kicsit gyorsan mentem az autóval, aztán jött az öreg a biciklivel és vagy elkanyarodott, vagy nem is tudom mi történt, volt egy kis filmszakadás és pont elkaptam a Béla bácsit. Ismertem őt, a nagyapám barátja volt, együtt dolgoztak. Ott halt meg a kezeimben, ez nagy tragédia, a mai napig kísért – vallotta Zsolti arról a pillanatról, amelyet legszívesebben kitörölne az életéből” – írja a Blikk.

Győzike öccsét a bíróság egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte, ám a kilencvenes évek végén a család kegyelmi kérvényt nyújtott be, amelyet az akkori köztársasági elnök, Göncz Árpád (†93) meg is adott. Zsoltinak így nem kellett börtönbe vonulnia.

„Hajnalban felkelek és újra látom a balesetet. Nem tudom kitörölni, magamban még mindig nincs letisztázva ez az egész. A férfi családja a mai napig nem bocsátott meg, pedig bocsánatot kértem, adtam nekik kártérítést is. Tudom, sokat nem értek vele, de a lelkemnek jobb volt. Most annyit tudok segíteni az özvegynek, hogy minden héten eljuttatok neki egy csomagot” – mondta megtörten Zsolti.





Ezeket olvastad már?
Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Összejött: több mint 100 diákkal feküdt le az OnlyFans-modell – Videó

Összejött: több mint 100 diákkal feküdt le az OnlyFans-modell – Videó

Demjén Ferenc elárulta, miért viselt fura ruhákat a színpadon

Demjén Ferenc elárulta, miért viselt fura ruhákat a színpadon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás