RETRO RÁDIÓ

Mégis folytatódik a Hatalmas kis hazugságok?





Bár januárban Nicole Kidman azt nyilatkozta a stáb egyéb elfoglaltságai miatt nem lesz harmadik évada a HBO GO-n futó Hatalmas kis hazugságoknak, a legfrissebb pletykák szerint újra folynak a tárgyalások arról, hogy folytatódjon a Monterey-i édesanyák kalandjai.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.11.20.
meglepetés

A Hatalmas kis hazugságok öt kaliforniai nő történetét meséli el, akik egy kisvárosban, Motereyben élnek, gyermekeik pedig együtt kezdik meg az iskolát. Bár látszólag mindannyian példás, gondtalan és tökéletes családi életet élnek, a látszat ez esetben is csal, és valóban mindanyiuk múltja és jelene sötét titkokat rejteget, amik előbb-utóbb felszínre kerülnek. Az első évad végére egy nem várt tragédia végleg összefűzi az öt édesanya sorsát. A közös titkuk pedig a második évadban is újabb problémákat szülve végig kísérti őket.

A misztikus fikciós sorozat Liane Moriarty bestseller regényéből készült, és valóságos sztárparádét vonultat fel, a főszerepeket Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley és Alexander Skarsgard alakítja. A folytatásos mozi a kritikusok tetszését is elnyerte, hiszen több Golden Globe jelölést és győzelmet is szerzett. Mindkét évadot imádták a rajongok és azóta is követelik a folytatást. Januárban még azt nyilatkozták a készítők, hogy egyéb elfoglaltságaik miatt nem folytatódik a sorozat, a vírus miatt azonban most úgy tűnik a stáb újra össze tudott állni, és már tárgyalnak a harmadik évadról.

Ezt nézd meg, ha tetszett!

  • A párok titkos élete
  • Mozaik
  • A bronz kert

LEG PILLANATOK

  • Celeste és Perry beteges kapcsolata: Az öt nő közül, talán Celeste élete rejti a legnagyobb titkokat. Bár úgy tűnik férjével, Perryvel és ikerfiaival boldogan él hatalmas luxusvillájában, valójában naponta komoly kínokkal kell megküzdenie. Férje rendszeresen fizikailag bántalmazza és zsarolja őt, amit a törékeny nő sem visel tétlenül. Kettőjük harca pedig rendszeresen szeretkezésbe fordul, hiszen mélyen szenvedélyesen szeretik egymást. De vajon meddig lehet egy ilyen mérgező kapcsolatban létezni?
  • Osztálytársakból testvérek: Nemcsak az anyukák, de gyermekeik is eizodról-epizódra közelebb kerülnek egymáshoz. Két diákról pedig kiderül, hogy nem csak osztálytársak, hanem testvérek is, hiszen ugyanaz az édesapjuk.

3 TITOK

  1. Nicole Kidman lányai is szerepelnek: A Celestet alakító Nicole Kidman tehetségét és ambícióit Keith Urbannal közös két lánya is örökölte. A tíz éves Sunday és a hétéves Faith édesanyjukhoz hasonlóan imádnak szerepelni, így mikor a sorozat második évadához kerestek beugró diákokat, nem volt kérdés, hogy a színésznő lányai is jelentkeznek majd.
  2. Meryl Streep azonnal elfogadta a felkérést: A második évad egyik kulcsszereplőjét alakítja a 71 éves színésznő, aki azonnal elfogadta a szerepet, anélkül, hogy egy sort is olvasott volna a forgatókönyvből. Meryl ugyanis látva az első évadot azonnal beleszeretett a Hatalmas kis hazugságokba, és nagyon vágyott rá, hogy ő is a részese lehessen a mozinak.
  3. J.Lo és Ice Cube is benne lesz a harmadik évadban?: A készítők a harmadik évadra is szeretnék újabb nagyágyúkkal bővíteni a szereplők körét. Már folynak a tárgyalások Jennifer Lopezzel és Ice Cube-bal is. Mind a ketten olyan popsztárok, akik már a filmvásznon is bizonyítottak.

Reese Witherspoon miatt csúszik a folytatás

A 44 éves színésznő karaktere a sorozat legmeghatározóbb alakja, a folytatás el sem képzelhető nélküle. Reese-t azonban most teljesen legfoglalja a Doktor Szöszi harmadik részének forgatása, emiatt közel egy éve semmilyen más munkát nem tud bevállalni. Emiatt nem került még sor a Hatalmas kis hazugságok következő évadának készítésére. A stábból ezért többen le is mondták már a folytatásról, Witherspoon azonban hamarosan befejezi a filmet, és azt mondta: utána, ha úgy alakul szívesen folytatja a sorozatot.





Ezeket olvastad már?
Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás