Többször volt már hullámvölgyben a házaspár kapcsolata, ami úgy tűnik, most komolyan megromlott.

A Blikk úgy tudja, a fiatal édesanya egy fővárosi albérletben rendezkedett be, ám egyelőre nem tudni, csak egy hosszabb mosolyszünetről van-e szó, avagy végleges a szakítás.

Hogy mi lehetett ennek az oka, még nem tudni, ahogyan azt sem, sikerül-e rendezni soraikat, ám a lap információi szerint nem egy harmadik fél felbukkanása vezetett a szakításhoz.

Eddig mindent túlélt a kapcsolatuk, pár év alatt annyi mindenen mentek keresztül, mint mások 40–50 év alatt. Junior nehéz időszakon van túl a fia tragédiája miatt, Kinga pedig imádott édesanyját veszítette el tavaly. Drukkolunk nekik, hogy találják meg a boldogságot, de azt még senki nem tudja, hogy együtt folytatják-e vagy külön. Sokat harcoltak egymásért, kettejükért, nem kizárt, hogy hamarosan visszatalálnak egymáshoz” – mondta a pár egyik ismerőse, aki elárulta a lapnak, hogy a pár a külön költözés ellenére rendszeresen beszél, kislányuk miatt nem szakadt meg a kapcsolatuk.

A Blikk megkereste a zenészt is, hogy igaz-e a hír, miszerint szakítottak Kingával.

„Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem akarom” – mondta szűkszavúan L.L. Junior.

Az énekes nemrég vette birtokba első kertes házát, ahova családjával együtt költözött.

2020. szeptember 17-én jelentette be az örömhírt L.L. Junior, hogy megszületett a kislánya. Lilike egy nappal azután látta meg a napvilágot, hogy a sztár nagyobbik kisfia elhunyt.