Megan Fox aktuális partnere, a rapper Machine Gun Kelly és a világ legismertebb UFC-harcosa, Conor McGregor szólalkozott össze az MTV VMA-díjátadóján. Majdnem verekedésig fajultak a dolgok, de a biztonsági emberek és Megan közbelépése megállította a balhé elfajulását – adta hírül a The Sun.

Az egész szócsata abból indult, hogy a harcművész közös fotót akart kérni a zenésztől, azonban Machine Gun Kelly nem akart közös képet Conorral. Az ebből elindult vita odáig fajult, hogy a helyszíni beszámolók szerint az UFC-s egy poharat is hozzávágott a párocskához. Ezután szó szót követett és a két férfi egymásnak akart menni, McGregor ráadásul olyan nagy hévvel indult el, hogy a biztonságiaknak is nehezen sikerült lefogniuk a sportolót.

A videóban is látható, hogy rengeteg biztonságinak kellett a két férfit egymástól távol tartani, Machine-t pedig Megannak kellett lenyugtatnia. Helyszíni beszámolók szerint állítólag még ki is kellett a friss levegőre kísérni McGregort, hogy lehiggadjon.

A háttérben a dühös Conor, középen a nyugtató Megan, jobb oldalon a fotót nem akaró Machine Gun Kelly (Fotó: EPA)

Megan Fox ruhája, ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, egészen vadító és átlátszó volt. Nem éppen balhéhoz öltözött fel. Az ilyen díjátadókat azért is kedvelik párjával, mert mindig megbotránkoztató ruhákba és szituációkba keverednek az ilyen helyzetekben.