Még idén folytatódhat minden idők egyik legsikeresebb szituációs komédiája, a Jóbarátok! A hat manhattani barát kalandjait tíz évadon át, 1994-2004-ig követhették figyelemmel a nézők. A sorozat végére Ross (David Schwimmer) és Rachel (Jennifer Aniston) egymásra találtak, Monica (Courtney Cox) és Chandler (Matthew Perry) ikreket fogadtak örökbe, és Phoebe (Lisa Kudrow), valamint Joey (Matt LeBlanc) élete is rendeződött.

Az új, extra részt 2020-ban forgatták volna le, de a koronavírus miatt el kellett halasztani a munkálatokat.

Lisa Kudrow nemrégiben egy interjúban elárulta, mire lehet számítani a folytatást illetően. Az ő nyilatkozata azt sugallja, hogy nem egy konkrét folytatásról lesz szó, tehát a színészek nem térnek vissza a szerepükbe, hanem az ikonikus díszletek között felidézik az együtt töltött tíz év különleges pillanatait.

– Már javában dolgoznak azon, hogy kora tavasszal eltudjuk kezdeni a közös részeket, amik a koronavírus miatt már egy éve csúsznak. Velem már leforgattak pár egyéni felvételt is, szóval határozottan alakul a folytatás! Ugyan nem bújunk ismét a karaktereink bőrébe, de néhány ikonikus díszletbe visszatérünk, például a Central Perk-be. Mindenképpen különleges lesz, hiszen 2004 óta nem láthattak minket így együtt a nézők! – mondta el egy interjúban nemrégiben Lisa Kudrow.

Jóbarátok: kedden 7:05 perctől a Viasat3 műsorán!

Fotó: YouTube