RETRO RÁDIÓ

Medveczky Ilona tartja a lelket Sas József özvegyében





Képtelen feldolgozni jó barátja halálát az ünnepelt táncművész, aki mindenben Zsuzsa asszony rendelkezésére áll.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.01.28.
gyász

A legnehezebb percekben is számíthat a koronavírusban elhunyt Sas József özvegye Medveczky Ilonára. A magyar showtánc dívája évtizedeken át tartó, kiváló barátságot ápolt a múlt pénteken örök nyugalomra helyezett komédiással, csak úgy mint feleségéve, Zsuzsa asszonnyal, akivel 44 évég éltek boldog házasságban.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Zsuzsa mindenben számíthat rá

A 79 éves táncművész nem csak a múlt pénteki temetésen, de azóta is minden nap Sas özvegye mellett áll, legyen szó pár jó szóról vagy bármilyen más segítségről.

Zsuzsával természetesen folyamatosan tartom a kapcsolatot, próbálok segíteni neki átvészelni ezt a fájdalmas időszakot. Bízom benne, hogy idővel enyhül majd a fájdalma, és újra képes lesz mosolyogni. Nagyon szeretem Zsuzsit, és mivel én vagyok a legrégebbi barát, fontosnak is tartom, hogy törődjek vele. Azt hiszem, nekünk, itt maradottaknak sokkal nehezebb elviselni a veszteséget, mint annak, aki elment. Remélem, az emberek is rádöbbennek, hogy semmit nem viszünk magunkkal a kék Hold völgyébe, csak a szeretetet, amit életünk során adtunk és kaptunk. Így gondolok Józsira is, aki napi szinten bennem él, és akinek az elvesztésével véleményem szerint a szó szoros értelmében meghalt a kabaré! – fogalmazott szomorúan a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Folyamatosan sír a díva

Ilona maga is képtelen feldolgozni a 82 éves korában elhunyt humorista elvesztését.

Folyamatosan eszembe jut, a legrégebbi barátomat veszítettem el, és bár fizikálisan és mentálisan a legjobb egészségnek örvendek, a lelkem nagyon fáj. Borzasztóan megvisel Józsi távozása. Nem vagyok könnyen leteríthető típus, és a sírás is távol áll tőlem, de úgy tűnik, az évek múlásával az érzékenységem is változik – mondta el a Metropolnak Medveczky Ilona.

Fotó: DFP

Felvételekkel enyhíti a gyászát

A művésznő minden este visszanéz néhány Sas Józseffel készült interjút és régi televízió felvételt: a visszaemlékezés számára egyszerre fájdalmas és örömteli.

-Nem csak a temetésen és előtte, hanem azóta, a mai napig is szó szerint össze kell szednem magam, hogy a nem kevés napi teendőmet végrehajtsam, és legalább másodpercekre ne gondoljak rá. Azt hiszem, aki az ember lelkébe olyan mélyen beleivódik, mint nekem Jóska, azt sosem felejti el.

 





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás