MC Hawer – polgári nevén Koczka Géza – megsínylette az elmúlt hónapokat. Minden azzal kezdődött, hogy tavaly novemberben a koronavírus-járvány miatti fellépések hiányában pénzügyileg csődbe ment, ezért párjával, Fannival vidékre költöztek. Ezt követően idén májusban bombaként robbant a hír, szakított a sztár és 33 évvel fiatalabb kedvese.

Pár napja pedig kiderült: Fanni 4 nappal a szakításuk után már rá is talált a szerelemre, MC Hawer úgy érzi, hogy felszarvazták.

A sztár úgy gondolja, hogy már a kapcsolatuk idején közel került egymáshoz a leendő pár (Fotó: Ripost)

A mulatószenész a TV2 Tények stábjának mesélt a benne felgyülemlett feszültségről, és arról a gyanújáról, hogy megcsalhatta exe az új párjával.

„Azt vettem észre, hogy bár előtte két évig sosem sétáltatta a kutyát, a kapcsolatunk vége felé mindennap levitte. Ráadásul volt olyan, hogy háttal feküdt nekem és láttam, hogy éppen kilépett a Facebookjából, még meg is kérdeztem tőle, hogy miért lépsz ki, van másik profilod? Az volt a válasz: Jaj, nem, nem is tudom, mi történt, magától lépett ki„„ – mesélte el a részleteket MC Hawer.

MC Hawer és expartnere, Fanni (Fotó: TV2)

„Néhány nappal a szakításunk után kaptam egy képet Fanniról, amin meztelenül feküdt egy takaróba csavarva egy idegen ágyon. Elküldték ezt nekem, meg az új pasi profilját” – árulta el kendőzetlen őszinteséggel az énekes. Hozzátette: Ránéztem, és mondom: ez a zsíros fejű ember lenne az új pasi? Két gyereke van, meg minden, hihetetlennek tűnt számomra” – fakadt ki a sztár.

A csatorna felkereste Fannit is, aki bevallotta, hogy ismerte már a kapcsolatuk alatt is az új párját, bejárt hozzá az üzletbe, azonban leszögezte, nem csalta meg Gézát soha. Annak ellenére sem, hogy már egy éve nem feküdtek le egymással.

„Ő volt a lelki szemetesládám, jó volt vele beszélgetni, végre egy férfi éreztette velem, hogy nő vagyok, ilyeneket mondott, hogy szép vagy, csinos vagy” – mesélte el Fanni a műsorban új párjáról, aki már egyszer házas volt, és két gyermek édesapja. Boldog mellette, és azt üzente MC Hawernek, hogy reméli, ő is olyan boldog lesz majd, mint amilyen ő most.

Fanni békében akar maradni a továbbiakban is (Fotó: TV2)

A teljes interjút itt tudjátok megtekinteni: