Marics Peti és Tóth Andi felvállalták a kapcsolatukat egy, az Instagramra feltöltött poszttal, ahol egy ágyban fekve megcsókolják egymást és közben középső ujjukat feltartják. Minden bizonnyal már akkor sejtették, hogy kapnak majd hideget és meleget, ezért ezzel előre jelezték, ez egyáltalán nem érdekli őket.

Úgy tűnik azért ez nem sikerült teljesen, mert Marics Petinek elgurult a gyógyszere, miután megállás nélkül zúdulnak a kommentek a közösségi oldalaikon hozzájuk és nemcsak pozitív reakciókkal.

– írta az egyik kommentelő, majd egy másik is válaszolt erre: Nekem is nagyon. Megnéztem sokszor a videót és a szemem sajnos nem csalt”– írta. Ezt és ehhez hasonlókat kapnak Andival karöltve, így Peti már nem bírta és kissé leoltotta a véleményformálókat.

Peti leoltotta a rajongókat

„Akik ilyen összeesküvés-csoportokban szertartásokat szerveznek, vagdossák magukat, fenyegetőznek és társai, kicsit nyugodjanak már le és beszélgessenek el anyukájukkal az élet nagy dolgairól, mert ez kezd kicsit beteg lenni. Kössz!” – – írta 24 óráig elérhető történetében.

A méltatlankodók mellett szerencsére azért nagyon támogatják kapcsolatukat.

– írták nekik.