RETRO RÁDIÓ

Már 10 napja kómában van, csak találgatni lehet, hogy mi van Balázs Fecóval





A koronavírusos énekesért egy ország imádkozik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.11.26.
betegség

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, Balázs Fecó elkapta a koronavírust. Az elmúlt egy hétben az egész ország szorított a legendás zenész felépüléséért, de most úgy tűnik, hogy a Korál énekese még mindig mélyaltatásban, lélegeztetőgépen van.

„Az utolsó információm az, hogy stabil, de változatlan az állapota. De ma még nem értem el a feleségét, nem tudok semmit. Csak remélni tudom, hogy ez nem jelent semmi rosszat, csak azt, hogy nincs számottevő javulás, ami nyilván egy idő után szintén aggasztó tud lenni – mondta a Borsnak DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila, aki Fecó és felesége, Imola jó barátja, így elsők között értesül a zenésszel kapcsolatban mindenről.

Fotó: Bors

A lap információi szerint Balázs Fecó november 14-én saját maga ment be a kórházba, s előtte még felhívta a lemezlovast, hogy tudassa vele, elkapta a koronavírus. Másnap, a következő hívást azonban a DJ már Imolától kapta, aki rossz híreket közölt. Fecó azóta nincs magánál, mélyaltatásban tartják, s lélegeztetőgépre kapcsolva harcol a betegséggel. A 69 éves zenész vérplazma-terápiát kap a kórházban, amivel igyekeznek levinni a vírus szintjét a szervezetében. A plazmát pedig olyanok adományozzák, akik már kigyógyultak a vírusból, és a vérük gazdag az ellenanyagban.

Zalatnay Cini: Imádkozom Fecóért

Zalatnay Sarolta 50 éve ismeri Balázs Fecót. Az énekesnő utoljára egy hónappal ezelőtt találkozott a Korál énekesével, de akkor még úgy tűnt, hogy minden rendben.

”Fecóval egy hónappal ezelőtt találkoztam utoljára, akkor olyan volt, mint amilyen lenni szokott, sugárzott belőle pozitív energia. Ahogy Laciért, úgy Fecóért is imádkozom, remélem elég erőt ad neki a Jóisten, hiszem, hogy még van dolga ebben a világban „– mondta korábban a Metropolnak Zalatnay Sarolta, aki másik zenésztársáért, a november 18-án elhunyt Benkő Lászlóért is nagyon szorított.

Fotó: Metropol

 





Ezeket olvastad már?
Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás