RETRO RÁDIÓ

Lebuktak! Korábbi párjával fotózták le G.w.M-et – Fotó!





Meglepő fotót juttatott el szerkesztőségünkbe a Bors egyik olvasója. Néhány nappal ezelőtt ugyanis nem másba „botlott bele” az utcán, mint G.w.M-be és volt párjába, Nagy Melanie-ba. Olvasónk szerint nagy egyetértésben beszélgettek igencsak fontos dolgokról.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.01.
IX. kerület lencsevégre kapva

Az év elején robbant bombaként a hír, hogy Kulcsár Edina nem másba szeretett bele Csutival történő szakítása után, mint a G.w.M művésznéven tevékenykedő rapperbe, Varga Márkba. A férfi az új szerelem hatására úgy döntött, elhagyja két kisgyermeke anyját, Nagy Melanie-t. Az elválás azonban nem volt zökkenőmentes. G.w.M tavasszal a Mokkában panaszkodott arról, hogy Melanie irreálisan magas gyerektartást követel tőle, valamint letiltotta a számát, ezért nagyon nehézkesen ment kettejük között a kommunikáció – írja a Bors.

G.w.M-ről és egykori párjáról a fotó a IX. kerületben készült Fotó: Bors

Felajánlottam neki, hogy próbáljunk meg privátban megegyezni, mindenfajta hivatalos papír és végzés nélkül. Erre konkrétan az volt a válasz, hogy majd az ügyvédek. Aztán az ügyvéd olyan levelet írt az én ügyvédemnek, hogy két vezérigazgató nem keres annyit szerintem… Szóval azzal nem tudtam azonosulni és egyetérteni sem” – mondta akkor a TV2 műsorában G.w.M.

Mostanra viszont úgy tűnik, megtört kettejük között a jég, és át tudják beszélni a dolgokat. A Bors szemfüles olvasója a főváros IX. kerületében, a Mester utcában vette észre az egykori szerelmeseket, amint látszólag épp teljes egyetértésben beszélgettek meglehetősen gyakorlatias dolgokról.

„Vasárnap este nyolc óra körül sétálgattam a környéken, ekkor lettem figyelmes G.w.M-re és Melanie-ra. Valami olyasmiről beszélgettek, hogy a ruhák kihez kerülnek majd, valamint egy igen értékesnek tűnő órát is emlegettek, hogy az végül kié lesz. Aztán beültek egy pubba, ami elég népszerű az utcában. Úgy tűnt, minden rendben köztük” – árulta el az olvasó, aki egy képet is készített a párosról.

G.w.M. az ügyvédekkel szeretne a válásról egyeztetni Fotó: Bors

Melanie és G.w.M közös nevezőre jutása már csak azért is fontos, mert Kulcsár Edina babát vár, és vélhetően még a pici érkezése előtt kimondja a boldogító igent a rappernek. Az egykori szépségkirálynő a TV2 Mokka című műsorában is beszélt arról, hogy nyilván a cél az, hogy a baba az édesapja nevét kapja.

Egy bennfentes informá­ciói szerint Csuti is azon van, hogy minél előbb elváljanak, mert nem szeretné, ha bármi probléma lenne. Állítólag az egykori párnak sikerült minden kérdésben dűlőre jutnia, így most G.w.M-en és Me­lanie-n a sor.

Nagy Melanie szeretett volna privátban megegyezni, de ez nem jött össze neki Fotó: Bors

Csuti szakított a barátnőjével

Miközben G.w.M és Kulcsár Edina boldogsága egyre nagyobb, Csuti kapcsolata zátonyra futott dekoratív kedvesével, Dzsinával. Az üzletember a közösségi oldalán jelentette be, hogy egyrészt eltávolodtak egymástól, másrészt Csutinak most számos olyan problémája van, amit meg kell oldania.





Ezeket olvastad már?
„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás