Bizonytalanságban élt a járvány miatt a szexi magyar író





A koronavírus időszaka alatt sem hanyagolta a hivatását Lakatos Levente, aki a Metropolnak bevallotta, voltak álmatlan éjszakái a pandémia miatt.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.05.26.
Lakatos Levente koronavírus könyv

Már márciusban megkapta az első koronavírus-elleni oltását Lakatos Levente, és azóta a másodikon is túlesett. A jóképű író ennek köszönhetően is bátrabban éli az életét, mint a járvány csúcspontja alatt, ezért is biztatja 141 ezer Facebook- és több mint 73 ezer Insta-követőjét is az oltakozásra.

Tanácstalan volt

A Sinopharm-vakcinát kaptam meg, és mindenkit csakis arra tudok buzdítani, hogy oltassa be magát. Aktívan nyomon követem a társadalmi változásokat és a közhangulatot. Nem tagadom, a stressz, amit mindenki érzett, rám is hatott, és voltak rosszabb időszakaim, főleg azért, mert a bizonytalanságot nehezen viselem. Voltak álmatlan éjszakáim, éppen ezért is volt fontos számomra, hogy minél hamarabb felvegyem az oltást, hiszen egyértelmű, hogyha van kiút ebből a járványból, akkor az a vakcina” – fogalmazott Levente.

Megviselte a pandémia Levit (Fotó: Vaszil Ádám)

Harcos Evelin

Az írót követői az utóbbi hetekben sokat láthatják együtt Gáspár Evelinnel. A két fiatal között különleges kapcsolat alakult ki, és úgy döntöttek, közös videósorozatot készítenek Levi YouTube-csatornájára. Az Evi&Levi-ben leginkább a mai fiatalokat érintő problémákat dolgozzák fel. Lakatos szerint a széria a nézőknek nemcsak a témák miatt lesznek tanulságosak, hanem Evelin egy eddig ismeretlen oldalát is felfedezhetik.

„Evelint tízéves kora óta ismerem, de csak néhány hónapja találkoztunk újra teljesen véletlenül, egy parkolóban. Levelezni kezdtünk, és mondhatom, szoros baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Evelin nagyon okos lány, aki folyamatosan azzal küzd, hogy az emberek nem veszik őt elég komolyan, ám úgy látom, egyre inkább sikerül lerombolnia a másokban róla élő – téves – képet. A videósorozatunkat a jövőben nagyon szeretném folytatni, mert jól tudunk együttműködni” – fogalmazott Levente.

Barátok lettek Evelinnel (Fotó: Vaszil Ádám)

Brutális téma

Levente az eddigi könyveiben a bűnügyek és az érzékiség mellett fontos társadalmi kérdésekkel is foglalkozott. A héten debütáló, Ne csinálj úgy, mint akit megerőszakolnak! című könyv egy fiatal lány megrázó, valós történetét meséli el. Leventének nem ez az első ilyen típusú műve, korábban is feldolgozta már az olvasói traumatikus élményeit, úgynevezett short-storykban.

„Ezek a könyvek nem regényterjedelműek, de rendkívül intenzív a cselekményük. Az alkotói folyamat pedig egyszerre megrázó és felszabadító: több órán keresztül beszélgetek az alannyal, aki tabuk nélkül, őszintén válaszol minden kérdésemre. Ez segít abban, hogy beleképzeljem magam a helyzetébe, és megírjam az általa elmondottakat. Ehhez nagy fokú bizalomra van szükség és megértésre, hogy a traumát átélt személyek ne sérüljenek, hanem egyfajta gyógyító folyamatként éljék meg a róluk szóló könyv alkotói folyamatát. Engem is megráznak ezek a történetek, szoktam rágódni az elmondottakon, és amikor úgy érzem, túlcsordultam, elmegyek az edzőterembe, ahol a sport segít tisztázni a gondolataimat.”





Ezeket olvastad már?
Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás