RETRO RÁDIÓ

Lagzi Lajcsi megrázó vallomása, üzenetet írt az elhunyt Gesztesinek





A mulatós zene királya a mai napig nem tudta feldolgozni barátja elvesztését, aki pontosan egy éve, január 4-én hunyt el.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.01.04.
veszteség

2020. január 4-én az egész országot megrázta Gesztesi Károly tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála, mindössze 56 éves volt a népszerű színész. A budapesti Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor rosszul lett, és szívinfarktust kapott. Azonnal félreállt, a segítség is gyorsan megérkezett, de hiába küzdöttek egy órán keresztül az életéért, a színészt már nem lehetett megmenteni.

Hátborzogató, de a mai napig hallja Gesztesi hangját Lajcsi

Régi jó cimborája és egykori iskolatársa, Lajcsi emlékszik vissza a tragédiára, aki nem rég a Blikknek adott interjút, amelyben elmondja, hogy a mai napig hallja Gesztesi Károly hangját, és egy év elteltével sem tudja feldolgozni, hogy egyik legjobb barátja nincs többé.

„Kamaszkorom óta, még a zenei gimnáziumból ismertem Karcsit, 45 évig voltunk jó barátok” – kezdte a Blikknek az egyéves évforduló kapcsán érezhető szomorúsággal a hangjában Lajcsi.

Hajléktalanokon is segített Gesztesi

Hatalmas szíve volt, emlékszem, mindig nagyon finom uzsonnákat hozott az iskolába, míg én párizsis szendvicset, addig ő téliszalámisat. Látta, hogy sóvárgunk és mindig kitette az asztalra az övét, hogy bárki ehessen belőle. Azt sem felejtem el soha, amikor Békéscsabán zsűriztünk egy kolbászfesztiválon és a bejáratnál láttunk egy hajléktalant, akit nem engedtek be, mert nem volt pénze jegyre. Karcsi odament hozzá és megkérdezte, mit szeretne: bemenni vagy inni egy italt? Mire a hajléktalan azt mondta, mindkettőt. Karcsi pedig kifizette a belépőt, majd meghívta egy italra, és mondta neki, a következő kör is rendezve van – emlékezett vissza Lajcsi.

A mulatószenész először el sem akarta hinni, hogy barátja nincs többé

A fiam szaladt be a szobába, hogy meghalt Gesztesi... Mondtam neki, hogy én ezt nem hiszem el, és írtam is Karcsinak egy SMS-t, hogy hülyeségeket beszélnek rólad, hívj vissza! Fél óra múlva azonban már mindenhol láttam a szörnyű hírt, és tudtam, hogy sajnos igaz„ – sóhajtott Galambos Lajos.

Lajcsi 2019 karácsonyán beszélt utoljára Gesztesivel, akivel abban maradtak, hogy január első hetében szaunába és fürdőbe mennek.

Saját halálával viccelődött Gesztesi

”Sajnos erre már nem került sor. Nem sokkal előtte még azon viccelődött, hogy mivel a házából rálátott a temetőre és az idősek otthonára, majd öregkorában az otthonból csak be kell tolni őt oda. Ő sem hitte, hogy ez hamarabb bekövetkezik, mint gondolta volna„ – csóválta a fejét Lajcsi, aki sokszor gondol Gesztesire.

”Amikor arra járok, mindig meglátogatom a sírját, de még mindig nehezen hiszem el, hogy Karcsi nincs többé. Hiszen hallom a fülemben a hangját, ahogy betoppan és azt mondja: Na mi van, haver?„ – emlékezett vissza jó barátjára a zenész.

Szomorú volt szilveszterkor

”Volt valami végtelen elkeseredés a hangjában, ennyire szomorúnak talán még sosem hallottam„ – mesélte a Blikknek Csilla, Gesztesi akkori titkos szerelme, akit a mai napig lelkiismeret-furdalás gyötör.

”Máig bűntudatom van, amiért nem dobtam félre mindent és nem vittem Szegedre. Közel fél évig jártam pszichológushoz, hogy ezt feldolgozzam. Tudom, ha ott vagyok vele, túlélte volna, mert tisztában vagyok vele, mit kell tenni vészhelyzetben.„





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Házasság első látásra: Bogi elásta a méltóságát

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Gyászolnak a rajongók: elhunyt a Harry Potter-mozi sztárja

Miló Viki világbajnokságra készül

Miló Viki világbajnokságra készül

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás