RETRO RÁDIÓ

Akciófilmekbe illő jelenetekről mesélt Lajcsi: így vezette el a postás hölgy a bűnözőkhöz





Galambos Lajos joggal érezheti úgy, hogy valamiféle bűnügyi sorozatba csöppent, hiszen kiderült: az azóta előzetesbe került alvilági figurák azt mondták neki, hogy az ördögi terv mögött az egyik ismerőse áll.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.31.
meghökkentő

Galambos Lajos hétfő reggel a Life TV Ébredj velünk! című műsorának a vendége volt, ami újra látható a képernyőn. A trombitaművész az évadnyitó adásban elmondta, hogy bár nehéz időszakot él át, a körülményekhez képest jól van. Ezzel természetesen arra utalt, hogy nemrég azzal keresték meg egy bűnszervezet tagjai, hogy enyhébb büntetést kap az ellene folyó eljárásban, ha ad nekik 200 millió forintot. A trombitaművész azonban ahelyett, hogy igent mondott volna, értesítette a hatóságokat, és segített lebuktatni az alvilági alakokat.

Az egyik férfi rendőrnek adta ki magát, a másik pénzügyőrnek. Megkerestek, hogy adjak kétszázmillió forintot, és ők majd mindent elintéznek – kezdte Lajcsi a Life TV kamerái előtt.

Lajcsi a Borsnak elmondta, egy postás hölgynek is köze van a dologhoz.

Dolgozik nálunk, Boldogasszonypusztán egy hölgy, aki a leveleket szokta kibontani. Általában akkor hív, ha ajánlott küldeményem jön, most azonban egész más miatt keresett. Azt mondta, oda kéne mennem, mert van itt néhány barát, látni akarnak. Odamentem, akkor kezdődött ez az egész. Kerek perec kijelentettem, hogy nem megyek bele a dologba, de aztán újra telefonált a postás hölgy, hogy találkoznom kéne velük, mert van egy nagyon fontos dokumentum. Az akció napján találkoztam velük, a családomat csak az előző este avattam be – mondta a Borsnak.

Bár a trombitaművész nagyon megijedt, úgy érezte, ez olyan, mint a biciklizés, ha elkezdesz tekerni, nem hagyhatod abba, mert akkor elesel, így Lajcsinak egész egyszerűen nem volt más választása.

Nem állhattam meg félúton. Azóta egyébként azt is megtudtam, hogy az úgynevezett tipp­adó, aki ezt az egészet kitalálta, az egyik ismerősöm, de a nyomozás jelenlegi állása miatt még nem mondták meg, hogy ki ő. Az biztos, hogy egy szép napon ki fog bújni a szög a zsákból – jelentette ki Lajcsi, aki nagyon bízik benne, hogy a mostani viharos időszaknak hamarosan vége, és nyugodt, békés életet élhet.





Ezeket olvastad már?
Elárulta a világsztár: 40 dolláros ruhában vonult végig a vörös szőnyegen – Fotók

Elárulta a világsztár: 40 dolláros ruhában vonult végig a vörös szőnyegen – Fotók

Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás