RETRO RÁDIÓ

Kétségbeesett L.L. Junior zenésztársa, elrabolták a lányát





Akarata ellenére tartják fogva egy titkos helyen a mindössze 16 éves Tündét, aki a legendás Fekete vonat együttes frontemberének lánya. L.L. Junior egykori zenésztársa, Beat, azaz Fehér Tibor kétségbeesetten fordult a rendőrséghez.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.29.
emberrablás

A szülei tudta ellenére folytatott titkos beszélgetést a Facebookon Fehér Tünde, aki – mint később kiderült –, kedden találkozót is megbeszélt egy fiúval. A fiatalok levelezéséből az derül ki, hogy a fiú a roma hagyományoknak megfelelően el szerette volna szöktetni a gimnazista tinit, Tünde azonban azt írta, hajlandó személyesen találkozni és beszélgetni, de esze ágában sincs faképnél hagyni a szüleit. Nem akar fiatalon férjhez menni, be szeretné fejezni a tanulmányait és egyetemre akar menni. Ehhez képest a keddi találkozón beült a fiú autójába és azóta nem látta senki. Mintha a föld nyelte volna el.

Se éjjelem, se nappalom, kedden este eltűnt a lányom – mondta a Bors megkeresésére Fehér Tibor, ismertebb nevén Beat, a Fekete vonat zenekar egykori tagja. – Szöktetés áldozatai lettünk – folytatta. – Ez a fiú önkényesen a feleségévé akarja tenni az én érintetlen lánygyermekemet – mondta sírással küszködve a zenész, majd így folytatta: – A magyar törvények szerint ez bűncselekmény, a gyermekem még kiskorú.

Fotó: Tv2

Beat azt meséli, hogy a fiú szülei a napokban megkeresték őt, hogy tárgyaljanak a fiatal lány jövőjéről.

Felhívtak videón, a lányomat is láttam, de éreztem, hogy nem azt mondja, amit szeretne... A szülők összevissza beszéltek, hogy bele kell törődnöm, hogy a szerelmesek együtt akarnak lenni, de a gyermekem reakcióiból tudom, hogy ő nem a saját döntése alapján van most ott. Láttam a csetelését a fiúval, elolvastam mindent, amit írtak, Tünde nem akar feleség lenni, nem akarta itt hagyni a szüleit, a testvérét és az itteni életét.

A 16 éves lányt a rendőrség is keresi Fotó: Police.hu

Beat kedd este, miután időre nem érkezett haza a lánya, azonnal a rendőrségre ment.

Gondolkodás nélkül feljelentést tettünk – mondta a Borsnak a zenész. – Elmondtuk, amit tudunk, és most akármennyire nehéz, csak várunk itthon, hogy valami történjen. Információim szerint Szekszárdon vagy a környékén lehet a lányom egy házban, de én nem mehetek oda, eszembe sem jut az önbíráskodás, én soha életemben nem szegtem törvényt. A lányomnál nincs személyi igazolvány, úgy vitték el, hogy az minden vagyona, amit épp visel. Félek – tette hozzá a zenész –, hogy ezek az emberek, ha véletlenül terhes lesz a lányom és elkezd nőni a hasa, akkor egyszerűen elhajtják otthonról, mert értéktelen lesz a számukra vagy a másik rossz, ami történhet, hogy áruba bocsátják a testét, de ebbe bele sem merek gondolni. Össze vagyok törve, imádkozom egész nap, hogy valahogy hazakerüljön a lánygyermekem – tette hozzá.

Elképesztő sikerek együtt

Fehér Tibor Beat, Fatima és L.L. Junior elképesztő sikereket értek el a Fekete vonat zenekarral. A roma hiphop zene térnyerése köszönhető nekik, a mai napig játsszák a rádiók a dalaikat. L.L. Junior mindössze 15 éves volt a zenekar alapításakor. 1997 decemberében megnyerték a Fila Rap Jamet, majd lemezszerződést kaptak. 1998 nyarán Ganxsta Zolee és a Kartel előzenekaraként léptek fel, producerük akkor Dopeman és László Viktor (ex-Sexepil) volt. 1998. szeptember 30-án megjelent első albumuk Fekete vonat címmel. Miután megromlott a kapcsolatuk Dopemannel, Mogyoró lett a producerük. A Forró a vérem című daluk az európai dalversenyben az első hat hely között végzett. L.L. Junior kilépése után Báró került a csapatba. 2001 végétől az együttes alig hallatott magáról, 2004-ben immár Beat nélkül a duó új albummal jelentkezett, a Még várjjal.

L.L. Junior nagy sikereket ért el a most bajban lévő zenésztársával MTI Fotó: Sándor Katalin

 





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás