RETRO RÁDIÓ

Futnak L.L. Junior után a nők, de ő nem kér az új szerelemből





Alig pár hete terjedt el a hír, hogy L.L. Junior és felesége, Kinga különválnak, máris nők tömegei környékezték meg az énekest. A próbálkozóknak azonban csalódniuk kell: Junior nem nyitott az ismerkedésre, inkább a munkába temeti a fájdalmát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.25.
elválás

L.L. Junior feje felett összecsaptak a hullámok az elmúlt hónapokban. Miközben korábbi feleségét, Csillát gondatlan emberöléssel vádolják, jelenlegi neje, Kinga elköltözött a kislányukkal közös otthonukból. Azt hihetnénk, hogy mivel újra szabad, vad csajozásba kezdett L.L. Junior, de ez egyáltalán nincs így. Sőt, pont az ellenkezője: az énekes Instagram-posztokkal próbálja jelezni a világnak, hogy nem szeretne most ismerkedni.

Megtehetné, hogy mindennap mást visz ágyba, de L.L. Junior most nem akar csajozni – Fotó: Instagram

A Bors arról akarta megkérdezni L.L. Juniort, hogy mi áll a kardinális elutasítás hátterében, az énekes azonban nem szerette volna kommentálni a dolgot.

Helyette egy közeli barát árulta el lapunknak, hogy Junior kiírása nem poén: válásának hírére valósággal elözönlik a lányok üzenetei. Talán ennek néhány évvel ezelőtt örült volna, és minden este más nővel bújt volna ágyba, mára azonban nagyot fordult vele a világ.

Elképesztő, hogy a válás hírére a nők csak a lehetőséget látják! Juniornak eszében sincs bulizni vagy csajozni, bár sok ilyen jellegű megkeresést is kap a közösségi oldalain. Rövid vagy hosszú távra is bárkit megkaphatna közülük. A korábban extrovertált, mindig mosolygós férfi most azonban bezárkózott, és a zene segítségével próbálja feldolgozni a történteket. Nem győzi letiltani az üzengető nőket, a csajozás helyett sokkal fontosabb neki a családja és a munkája. Úgy látom, dalban akarja kiírni magából a fájdalmát – nyilatkozta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős.

L.L. Junior Facebook- és Instagram-oldalán jól látszik az is, hogy az énekes már nem győzi törölni az üzeneteket és a kommenteket, amiket kap, hiszen nagyon aggódik felesége Kinga, és kisfia miatt is, aki nemrég tanult meg csak olvasni.

Ő már hozzászokott ahhoz, hogy a nyilvánosság előtt éli az életét, de Kinga, aki be van zárkózva a kisbabájukkal, sokkal rosszabbul viseli a helyzetet. Ha pedig ez nem lenne elég, Junior a kisfia miatt is aggódik, mert nem szeretné, hogy Lacika olyasmit lásson, amit nem kellene – árulta el a közeli ismerős.

L.L. Junior tehát a nők helyett most inkább az új dalokkal foglalkozik. A 25 éve pályán lévő sztárénekes eddig minden kapcsolatáról írt valamilyen slágert. Így született anno a Hol van az a lány, vagy a Mr. Raggamoffin, most kíváncsian várjuk, hogy milyen dal születik Kinga kapcsán.





Ezeket olvastad már?
„Én ezt nem merném bevállalni” – Horváth Gréta megosztó videót tett ki, Horváth Éva és Kandász Andi is hozzászólt

„Én ezt nem merném bevállalni” – Horváth Gréta megosztó videót tett ki, Horváth Éva és Kandász Andi is hozzászólt

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás