RETRO RÁDIÓ

„Edina életem szerelme” – G.w.M kitálalt a kapcsolatukról





Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata mesébe illő, legalábbis az érintettek elmondása szerint. Most a rapper beszélt őszintén kettejük viszonyáról.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.27.
őszinteség

G.w.M a Sztárok az életemből című műsorban mesélt Kulcsár Edináról és a kapcsolatukról. A rapper kendőzetlen őszinteséggel vallotta meg az érzéseit szerelmével kapcsolatban: ahogy ő fogalmazott, Edina miatt ott érzi a pillangókat a pocakjában.

Kulcsár Edina és G.w.M egy párt alkotnak

„Nem korai azt mondani, hogy Edina életem szerelme. Ez a szerelem inspirál engem, lüktet bennem, lángolok, táplál, és ott érzem a pillangókat a pocakomban, abban a nagy pocakomban” – mesélte G.w.M Mága Jennifernek a Sztárok az életemből című műsorban, ahol azt is elárulta, hogy mi a kapcsolatuk titka.

„Őszinték vagyunk egymáshoz, és mindent megbeszélünk. Ha valamelyikünkben tüske van azonnal kihúzzuk. Működik köztünk a telepátia, azonos az érzelmi intelligenciánk is. Egymásban barátot, testvéri viszonyt és szerelmet találtunk. Folyamatosan csiszolódunk egymáshoz, de az alapkő, amit letettünk tök jó ahhoz, hogy építkezzünk rá, és életünk végéig együtt maradjunk. Edinának még tanulni kell a szokásokat, de hiszem, hogy komfortos kompromisszumokat tudunk kötni. Ilyen az, ha nyolc férfi ül egy asztalnál akkor ő nem ül közénk, de miért is ülne be? Ez származástól függetlenül is evidens, hiszen én sem ülnék be nyolc nő közé. Én elfogadtam, kompromisszumot kötöttem abban, hogy ő a médiában szerepel, üzletasszonyként pedig férfiakkal ül le tárgyalni.”

Csutival is együtt töltött egy napot Edina

Kulcsár Edina és Csuti egy esküvőre volt hivatalos a minap, ahová gyermekeiket is vitték! Az egykori álompár bár nem együtt, mégis családként érkeztek a ceremóniára, ahol Edina új kedvese, Varga Márk, művésznevén G.w.M nem volt jelen.

Csuti elmondta, szerinte jelesre vizsgáztak ebben a helyzetben, bár bevallotta, volt olyan pillanat, ami nehéz volt számára.

„Nem volt feszült a légkör, minden rendben ment. Ott voltak velünk a gyerekeink, Medox és Nina is. Azt kell mondjam, szülőként jelesre vizsgáztunk. Egy esküvő nagyon érzelmes esemény, így nem meglepő, ha az ember is elérzékenyül. Amikor a leendő férjhez és feleséghez beszéltek, amikor arról volt szó, hogy örök hűséget és szerelmet fogadnak egymásnak, jóban-rosszban kitartanak egymás mellett az azért egy nehezebb pillanat volt számomra, de ennyi. Minden rendben ment, azt gondolom, hogy éretten és kulturáltan kell kezelni minden ilyen helyzetet”nyilatkozta Csuti.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás