RETRO RÁDIÓ

Elszabadultak az indulatok: G.w.M a gyámügyhöz fordul a gyerekei miatt





Az elmúlt napokban G.w.M és exfelesége, Melanie a közösségi oldalakon csúnya szóváltásba kezdett. A probléma forrása, hogy a felek nem tudnak megállapodni közös gyerekük láthatása kapcsán. A népszerű rapper elhatározta: nem akarja tovább folytatni az üzengetést, ezért a gyámügyhöz fordul.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.08.
parázs vita

G.w.M, polgári nevén Varga Márk év eleje óta a média középpontjában áll. Hasonlóan Kulcsár Edinához, ő is kilépett boldogtalan házasságából, és új életet kezdett. Bár úgy tűnik, hogy Edina és Csuti kapcsolata rendeződött, a rapper és exe között feszült a viszony – írja a Bors.

Pénz és láthatás

Márciusban a gyerektartás kérdésén vesztek össze, most pedig amiatt esett egymásnak G.w.M és Melanie, mert az édesanya állítólag tiltja, hogy a rapper láthassa a gyerekét. Erről a minap az édesapa posztolt a közösségi oldalán, amelyben azt állította, hogy bár a kislánya felhívta őt, hogy találkozni szeretne vele, az édesanya azt nem engedte. G.w.M állításaira reagált exe is, aki cáfolta a férfi állításait, valamint kikérte magának a hangnemet. A Bors megkereste a rappert, aki kijelentette: most már biztosan jogi útra tereli a gyerekek körüli kérdést.

„Engem csak a gyerekeimmel lehet sakkban tartani”

Egyáltalán nem igaz az, amit Melanie írt, vagyis, hogy ne akarnék találkozni a gyerekeimmel. Tudom, hogy mindenféle rosszat írnak rólam a közösségi oldalakon, de engem ez egyáltalán nem érdekel. Engem csak a kislányom és a kisfiam érdekel – kezdte a Borsnak G.w.M, aki rettentően haragszik volt feleségére.

Én egy csalódott édesapa vagyok, akit a gyerekeivel igenis sakkban lehet tartani. Mindenki szerint én vagyok az, aki mocskolódik és támad, de azt senki nem látja, hogy Melanie mégis hogyan viselkedik a kamerákon és az Instagram-bejegyzéseken kívül. Nem kell mindent elhinni, amit ő mond! Az meg sajnos tény, hogy a felügyeleti kérdést mindenképp jogi vagy gyámügyi úton kell lerendezni, mert a kizárólagos felügyeletet nem fogom hagyni – nyilatkozta a lapnak a rapper, akinek az elmúlt napokban bőven kijutott a drámából.

„Még anyaként sem tudlak tisztelni”

A legutolsó vita pár napja robbant ki közöttük, amikor a rapper, G.w.M a következő formában fejezte ki véleményét gyermekei anyjáról:

Előadod magad milyen diplomatikus, kifinomult áldozat vagy, de azt kellene látniuk, ahogyan a gyerekek előtt vagy kamera nélkül viselkedsz. Szégyen, gyalázat vagy. Nem tisztellek innentől kezdve, de még anyaként sem tudlak, mert te teszed tönkre a gyerekeim lelkiállapotát. Szeretném, ha észhez térnél és nem magadat meg a pénztárcádat néznéd – fogalmazta meg bejegyzésében Márk.

Az elmúlt napok történéseinek fényében tehát a rapper úgy gondolja, hogy ideje drasztikusabb eszközökhöz folyamodni, vagyis a bírósághoz és a gyámügyhöz. Mint mondta, már számára teljesen mindegy, hogyan is beszél vele volt felesége, de a gyerekei érdekeit hatványozottan a szeme előtt tartja. A rapper lapunknak megjegyezte: a kialakult helyzet felér számára egy késszúrással, hiszen nem akarja, hogy a kettőjük közt zajló ellenségeskedésnek a gyerekeik igyák meg a levét.

Most az egyetlen örömöm, hogy Edina itt van mellettem és átsegít ezen a borzasztó időszakon – tette hozzá.





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás