Miután Kulcsár Edina és új partnere G.w.M felrobbantotta az internetet kapcsolatukkal, Nagy „VV” Alekosz is úgy érezte, hogy kommentálnia kell az eseményeket, és keresetlen, pikírt dolgokra célozgatott Facebook-bejegyzéseiben. Elsőként csak egy bejegyzésben szólt be Oláh Ibolyának, Tóth Gabinak és Kulcsár Edinának, a modellről például azt írta, hogy: „házassága alatt izomcelebekkel bűnös viszonyt folytató 43-as lábú Kulcsár Edina”.

Ha ez még nem lenne elég, utóiratként hozzátette a botrányhős, G.w.M ex-feleségére célozván: „Melanie rántotthúsát megkóstolnám”

G.w.M-nek nem is kellett több, érkezett a válasza felesége védelmében, szintén a közösségi médiában:

Nem hiába tart itt az életed, Alekosz, a saját magad csapdája vagy, ember… Itt vagy lassan kiöregedve egy igazi Garfield-formával, asszony, barátnő nélkül” – írta Instagram-sztorijában Varga Márk, aki hozzátette, szívesen meghívná vacsorázni Alekoszt, sőt segítene neki becsajozni is.

G.w.M nem ijedt meg Alekosztól (Fotó: Instagram)

A válaszra sem kellett sokat várni, Alekosz elfogadta a meghívást, és megjelölte a helyszínt is, aminek a Gundel éttermet választotta. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi sülhet ki kettejük személyes találkozójából.