RETRO RÁDIÓ

Most mindenki rájuk kíváncsi: megszólalt Kulcsár Edina és Csuti arról, mit éreznek jelenleg





Kulcsár Edina volt férje, Szabó András Csuti még elképzelhetetlennek tartja, hogy a történtek fényében továbblépjen egy új kapcsolatba. A szakítása kapcsán egyre több olyan dolog lát napvilágot, aminek feldolgozásához még időre van szüksége.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.22.
dráma

Több mint egy hete hangos a média Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válásától. Edina pár napja jelentette be, hogy újra szerelmes, míg a volt férj igyekszik összerakni életének széttört darabkáit. Az üzletembert arculcsapásként érte a hír, hogy Edina egy olyan férfi oldalán keresi a boldogságot, akit ő mutatott be volt feleségének. Ahogy korábban a Bors is megírta, Csutiban mérhetetlen harag tombol, de még így is van ereje ahhoz, hogy foggal-körömmel védje Edinát és a gyermekeit.

Ez az időszak rendkívül nehéz, és sok ideig tart, amíg ezt feldolgozom, pont ezért nem szeretnék most nyilvánosan beszélni a legmélyebb érzéseimről. A lelkem összetört, de van két gyerekünk, így miat­tuk erős vagyok – nyilatkozta a lap megkeresésére Csuti, akiben még máig rengeteg megválaszolatlan kérdés kering.

Kezelhetetlen kommunikáció

Csuti szerette volna, ha a válást diszkréten intézik, de tisztában volt vele, hogy egy bizonyos szintig a nyilvánosság előtt fog zajlani életük legfájóbb időszaka.

A folyamatot diplomatikusan szerettem volna intézni, leginkább a gyerekeink miatt. Csalódott vagyok, hogy nem így lett, de nem érzem ebben hibásnak magamat – mondta Csuti a Borsnak. Talán nem is lett volna a kommunikációval semmi baj, ha Edina a válás bejelentése után három nappal nem teszi közzé, hogy milyen szerelmes egy másik férfiba, és hogy a múltat valójában már rég lezárta.

A gyanútlan férj arról, hogy már nincs visszaút, a karácsonyi időszakig nem is értesült – ez utóbbi a Palik Lászlónak adott interjújából derült ki.

Minden összeköt

Edinát és Csutit a két gyermeken és a közös vállalkozásokon kívül összeköti egy közös ház, ahová hosszas építkezés után tudtak csak beköltözni. Bár Edina elmondása alapján még egy fedél alatt élnek, egy posztjában mégis a következőket írta a helyzetről:

Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk, és a gyerekek miatt itt van néha a házban.

A Bors megkérdezte Csutit, milyen érzés neki, ha a „harmadik közös gyermeküknek”, a házuknak búcsút kell mondani.

Sokkal kevésbe fájó annál, mint ami és ahogy történt – válaszolta az üzletember, aki sohasem gondolt arra, hogy pont ebbe a helyzetbe fog kerülni.

Bezárta a szívét

Bár Edina hamar továbblépett és lezárta magában a házasságát, Csuti számára ez nem megy ilyen könnyedén. A volt férj egyelőre hallani sem akar új kapcsolatról.

Egyáltalán nem tartok még ott, hogy másfelé nyissak, szeretném magamban helyre rakni most a dolgokat és a jövő felé tekinteni – mondta.

Az édesapa minden szabadidejét – amit nem tud a gyermekeivel tölteni – a sportolás és a barátokkal való beszélgetés teszi ki. Csuti úgy érzi, hatalmas lépés volt számára, hogy felállt ebből a nehéz helyzetből, bár az igazán nagy beszélgetést még nem ejtették meg Edinával.

Több mint egyszerű rádiós

Hosszas hallgatás után Kulcsár Edina új párjának elhagyott felesége is megszólalt.

Máson sem tudok gondolkodni, csak a folytatáson, hiszen kétgyermekes anyukaként nyilván az a legfontosabb, hogy biztosítsam a gyerekeim és a saját biztonságomat. Úgyhogy amint realizálódott bennem, hogy úristen, mi a helyzet, azonnal léptem – mondta Melanie, akinek mi­óta férje és Edina nyíltan felvállalták kapcsolatukat, teljesen felfordult az élete.

Elege van a sárdobálásból

Válásuk kapcsán Kulcsár Edina elmondta a Borsnak, mit érez a körülöttük kitört botránnyal kapcsolatban:

Nagyon magas az igazságérzetem. Zavar, hogy én lettem a negatív szereplője ennek a történetnek. Sajnálom, hogy sok ember csak a médiából tájékozódik, mert nyilvánvalóan, aki nem ismer minket, egyáltalán nem látja, hogy mi a valódi igazság. Szeretnék egy kicsit eltűnni, visszahúzódni, amíg lecseng ez a történet. Nem szeretnék részt venni a sárdobálásban – nyilatkozta lapunknak a szépségkirálynő.





Ezeket olvastad már?
Izmos nő tűnt fel Esztergályos Patrik oldalán: „Egy izgalmas utazás kezdete”

Izmos nő tűnt fel Esztergályos Patrik oldalán: „Egy izgalmas utazás kezdete”

"Én hiszek neked, és kiállok melletted Varga Judit!" – Vasvári Vivien is Varga Judit oldalán áll

"Én hiszek neked, és kiállok melletted Varga Judit!" – Vasvári Vivien is Varga Judit oldalán áll

Anyaszült meztelenül terpeszt Britney Spears, ennyire merész fotót még sosem posztolt

Anyaszült meztelenül terpeszt Britney Spears, ennyire merész fotót még sosem posztolt

„Pokolian tüzes, mennyeien gyönyörű” – Penelope Cruz szexi fotójára nincsenek szavak

„Pokolian tüzes, mennyeien gyönyörű” – Penelope Cruz szexi fotójára nincsenek szavak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás