Az énekes házaspárnak – sok más művészhez hasonlóan – szintén komoly anyagi veszteséget okozott a koronavírus-járvány, ugyanis közel másfél évig nem álltak színpadon. Idén a magyar oltási politikának köszönhetően újraindultak a bulik és a Korda házaspár is munkába áll.

Spanyol helyett munka

Eddig, amikor tehettük Alicantéba repültünk, Spanyolországba. Nagyon a szívünkhöz nőtt a város, ráadásul csupán két óra repülővel, hipp-hopp ki lehet érni. Idén viszont maradunk itthon, Magyarországon. Annyi teendőnk van, hogy most nem tudtunk betervezni semmilyen utazást, de nem is panaszkodunk, mert erre vártunk, hogy legyen mit csinálni” – mondta Gyuri bácsi, aki ennek ellenére nagyon várja már, hogy hamarosan repülőre ülhessen Klárikával, ám most a koncerteké a főszerep.

– A nyár nem a pihenésről fog szólni. Szerencsére rengeteg felkérést kapunk a mai napig, mi pedig örömmel állunk színpadra. Jó látni, hogy szükség van ránk, és az emberek szeretik, amit csinálunk – tette hozzá Klárika.

Fellépésekkel pihen a sztárpár (Fotó: Bánkuti Sándor/Bors)

Előre a múltba

Korda György azonban mindenkit szeretne arra biztatni, hogy aki teheti, pihenjen egy kicsit, hiszen az egyre nagyobb oltakozásnak köszönhetően szabadabban lehet már utazni külföldre is. Ezért is vállalta el a Budapest Airport felkérését, hogy a 40 éves Reptér című videóklipjét forgassák újra.

– Nagyon megtisztelőnek tartom ezt a felkérést, természetesen örömmel mondtam igent. A repülés egyébként is közel áll a szívemhez, hiszen az évek alatt sikerült pár helyre már eljutnom, az pedig külön öröm volt, hogy most már népszerűsíthetem is – mesélte.

Dupla csavar

A videót negyvenfős stábbal, két napon át forgatták a budapesti repülőtéren, az eredmény pedig magáért beszél, hiszen egy elképesztően jó hangulatú videó született. A modernizált slágerben egy nagy változás azonban történt, a mostani videóklipben Gyuri bácsi szeretett neje, Klárika is kapott egy rövid, de annál viccesebb szerepet.

A klipben Klárika önmagát alakítja, elképesztően vicces szerepet találtak ki neki. Szerintem nagyon jól sikerült!