RETRO RÁDIÓ

Köllő Babett elárulta a jó házasság titkát





Köllő Babett lassan 20 éve él boldog házasságban férjével, Andrással, akit saját bevallása szerint volt, hogy meg tudott volna fojtani egy kanál vízben, de mégsincs olyan vita, ami ténylegesen közéjük állhatna.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.31.
igaz szerelem

A Sztárban sztár leszek! bombázó mestere lassan két évtizede él kiegyensúlyozott kapcsolatban. A magánéletét nem a nyilvánosság előtt éli, ezért ritka pillanat, amikor ilyen részletességgel mesél róla. A Hot!-nak most a férje is megszólalt, akivel 17 évvel ezelőtt találkozott egy autóversenyen – olvasható a hot! magazin szerdai számában.

„Csak azt vettem észre, hogy órák telnek el, és mi még mindig beszélgetünk, megmagyarázhatatlan összhang alakult ki közöttünk” – kezdte Babett a Hot!-nak. – Addigra már túl voltam azon a korszakomon, ami minden nő életében megtörténik: a rosszfiúk párszor összetörték a szívemet. András viszont kedves volt és türelmes; nem ismerek nála nyugodtabb embert, talán csak az édesapját. Jó volt megnyugodni mellette. Ma is ugyanolyan udvarias, kedves, előzékeny, és saját magánál is jobban szeret.

Fotó: hot! magazin

„Volt már rá példa, hogy meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben, de alapvetően mindig meg tudjuk beszélni. Eleinte még ragaszkodtunk hozzá, hogy ne feküdjünk le haraggal, de egy idő után ez megváltozott – mondta Köllő, aki már haraggal is lefekszik a férje mellé, hiszen reggelre már nem is emlékeznek a vitára.

A férj szerint is már teljesen összecsiszolódtak.

„Ami a veszekedéseket illeti, Babettnek két taktikája volt. Az egyik, hogy azt mondta nekem: „Megengedem, hogy bocsánatot kérj!” Ezen mindig mosolyogtam. Mára megtanult bocsánatot kérni. A másik az, hogy ha nagy vita van, általában elvicceli a dolgokat, ezzel tompítja az élét” – mondta András.





Ezeket olvastad már?
Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás