RETRO RÁDIÓ

Kitálalt Stana Alexandra exe: „Az esküvőnk előtt is megcsalt”





Köcse György nem bírta tovább, hogy hazugságokat állítanak róla, tiszta vizet öntött a pohárba.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.26.
összetörve

Felrobbant az internet, mikor kiderült, hogy Stana Alexandra összejött Horváth Gréta férjével, Meggyes Dáviddal. Arról azonban eddig keveset hallottunk, mi lehet a férjével, Köcse Györggyel. A táncos most reagált a vádakra, miszerint ő egy külföldi munkalehetőség miatt áldozta fel a házasságukat. Pedig a férfi szerint pont ő volt az, aki harcolt a kapcsolatért és többször új esélyt adott Alexandrának. A férfi a Blikknek adott interjúban kitálalt és tiszta vizet öntött a pohárba.

Itt még felhőtlen volt Alexandra és György boldogsága

„Azzal semmi bajom, ha valaki szerepelni akar, minél több követőt akar szerezni magának, de hogy ezt úgy tegye, hogy közben valótlan dolgokat állít, azt nem tartom korrektnek” – kezdte Köcse György, aki megdöbbentő dolgot állított: Stana Alexandra közvetlenül az esküvőjük előtt is megcsalta.

„Alexandrának mindig fontos volt, hogy külső visszajelzéseket kapjon, akár több személytől is. Bíztam abban, hogy ez egyszer majd megváltozik, és én elég leszek, de hiába volt lánykérés, dupla esküvő, ez nem történt meg. Olyannyira nem, hogy három nappal a második esküvő előtt kiderült, van egy harmadik személy a házasságunkban, egy kolléga, aki ráadásul egy bizonyos pozíciót töltött volna be az esküvőnkön. Bár állításuk szerint csóknál több nem történt közöttük, de számomra már az is megcsalás. Szandi egyébként azzal védekezett, hogy a karrierje miatt muszáj volt jó kapcsolatot ápolnia vele…” – vallotta be a férfi, aki az eset után új esélyt adott szerelmének.

Stana Alexandra közvetlenül az esküvőjük előtt is megcsalta volt kedvesét

„Akkor bennem eltört valami, ennek ellenére azt mondtam, tartsuk meg a nagy esküvőt, mert láttam a jövőmet Szandival, láttam benne a gyerekeim anyját, a nőt, akivel felépítünk egy életet, nyitunk egy közös táncstúdiót” - mesélte a profi táncos.

Köcse György elmondta, valóban egy külföldi munkalehetőség tett pontot a házassága végére, de nem úgy, ahogy azt volt szerelme állította.

„Azon a héten, amikor Dobó Katával kiestünk a Dancing with the Starsból, megkeresett egy amerikai hajózási cég. Úgy gondoltam, ez jó lehetőség nekünk, hiszen ha Szandi valóban a közös jövőben gondolkodik, és velem képzeli el az életét, akkor ott tényleg rendbe hozhatunk mindent” – emlékezett vissza és hozzátette, hogy ekkor elfogadta, hogy felesége inkább itthon maradt volna.

„Ekkor még szó nem volt szakításról köztünk, teljesen együttműködő volt, az is az ő ötlete volt, hogy Szőke Zsuzsival utazzam ki, aki egyébként a barátnője volt. Végig támogatott, amíg a változást lezongoráztunk az amerikaiakkal, leszerződtünk, majd közölte, hogy ha én kimegyek, akkor nem szeretem – mesélte el Köcse, aki ennek ellenére nem szeretne mást, mint továbblépni, végleg pontot tenni a házassága végére. Válófélben lévő feleségének pedig sok boldogságot kíván Meggyes Dávid mellett, de bevallotta, hogy még mindig nincs túl érzelmileg a házasságán.

 





Ezeket olvastad már?
„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás