Berki Krisztián ügyvédje beszélt arról is, hogy az utóbbi időszak nagyon megviselte barátját.

Krisztián utolsó egy éve már válságokkal teli időszak volt, ott volt például a közlekedési baleset, a gyermekelhelyezési per, a szülői felügyeleti jog és az azzal kapcsolatos magánéleti válságok, szóval nagyon nehéz időszaka volt” – árulta el az ügyvéd az ügyvéd az RTL műsorában.

Tiszta vizet öntött a pohárba

Sok helyen megjelent, hogy Krisztián csak adósságot hagyott a családjára, de ez azért így nem igaz” – szögezte le az ügyvéd. „Az, hogy valakinek nem a nevén vannak a vagyontárgyai, hanem különböző érdekeltségekben, cégekben, vagyonkezelésben, az nem azt jelenti, hogy nincs semmije. Neki is volt egy vagyonkezelési szerződése, és rendelkezett arról, hogy halála esetén ki, milyen kedvezményezettje a vagyonának” – ismertette Szilágyi Roland.

Az ügyvéd arról is beszélt, hogy Berki Krisztiánnak több kisebb összegű tartozása volt, amin felül még egy nagyobb tétel is nehezítette a dolgokat, ugyanis a lakásfelújítása után a férfi milliókkal tartozott a kivitelezőknek, és ezt azután sem rendezte, hogy eladta az ingatlant.

Mazsi rendezte a számlát

Ezek is rendezve lettek az elmúlt időszakban. Krisztiánnak nem az adósság volt a problémája, hanem hogy folyamatosan jöttek a rosszabbnál rosszabb események és kudarcok” – tette hozzá az ügyvéd.