RETRO RÁDIÓ

Kitálalt az egyik barátjuk, ez vezetett Marsi Anikó és Palik László szakításához





Bombaként robbant a hír, hogy az álompár szakított, ám az okokat egyelőre mindenki csak találgatja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.09.
elválás

A Marsi–Palik-házaspár az egyik napilap információi szerint külön folytatják az életüket, hiszen a Dominikai Köztársaságban forgatott Exat­lon Hungary házigazdája már ki is bérelte új, budai otthonát. De vajon mi vezethetett ahhoz, hogy hazaérve a mesés karibi országból a televíziós és a felesége úgy döntöttek, hogy nincs közös jövőjük? Erről sok mindent megtudhatunk a holnap megjelenő hot! magazinból.

Áthidalhatatlan akadályok gördültek a házaspár elé

„Nem tett jó a kapcsolatuknak, hogy hosszú hónapokat külön töltöttek” – magyarázta egy közeli ismerősük. – Tulajdonképpen amikor Anikó elvállalta a Tények műsorvezetői feladatait, akkor még nem számolták fel teljesen a kinti életüket. Laci a gyerekekkel Mallorcán maradt, Anikó pedig rengeteget ingázott. Aztán hazaköltöztek, de akkor Laci kapott olyan feladatot, ami hónapokra elszólította a családjától. Hogy a barát mit mondott Marsi Anikó érzéseiről és a sorsuk várható alakulásáról, azt megtudhatod a holnap megjelenő hot! magazinból.

Nemrég még minden rendben volt közöttük, bár azt ők sem tagadják, hogy az élet nem mindig a napfényes arcát mutatta feléjük.

Anikó is úgy gondolta még nemrég, hogy együtt élik le az életüket Fotó: TV2

„Néha borzasztó nehéz elviselni egymást”

„Nem mindig voltunk boldogok egymás mellett, és nem mindig volt könnyű, de az sosem volt kérdés, hogy lesz majd megint jobb. Soha még csak számításba sem vettük, hogy valaha külön utakon folytatjuk. Ennek nagyon egyszerű oka van; szerelemmel szeretjük egymást. Emellett nincs még egy olyan nő, aki ilyen sokáig kibírná mellettem” – mesélte nemrég Palik László a hot!-nak.

„Néha borzasztó nehéz elviselni egymást. De ha nagyon őszinte vagyok, zsigerből érzem, hogy mi már együtt maradunk. Nem tudok olyat elképzelni, hogy bármi vagy bárki közénk állna. Erős, masszív alapokon áll a kapcsolatunk” - folytatta Marsi Anikó.

A sport, a futás azonban sokszor átlendítette őket a nehézségeken.

„Kocogás közben remekül le tudok engedni, össze tudom szedni a gondolataimat, sőt ha egymásnak feszülünk a férjemmel, még meg is nyugodok általa. Tömören: futunk, hogy elkerüljük a veszekedést” – árulta el korábban a hot!-nak Anikó, amelynek holnap megjelenő cikkében azt is elolvashatod, hogyan adta át a válási papírokat férjének.

 





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás